Tippics

0 forint helyett 2,5 milliót nyert a Bet365-nek köszönhetően

megosztom

Nagytétes olvasónk megint lecsapott, mi pedig újabb iskolapéldát láthatunk az 'early payout', azaz a korai kifizetés hasznosságára.

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

Kattints a további pazar szelvényekért!

Január vége felé közeledve szépen kezd felpörögni a Hathárom dicsőségcsarnoka, azaz a TipPics-rendszer, ahová olvasóink legszebb fogásait várjuk. Az utóbbi napok feltöltéseiből oroszlánrészt vállalt törzsolvasóink számára bizonyosan ismert olvasónk, 'Paco05', aki gyakran hívja fel magára a figyelmet milliós nagyságrendű nyereményeivel.

A hétvégén is föltöltött egy újabb csokornyi szépséget, amelyből ezúttal egy ötös kötést emeltünk ki. A két Hathármas-előzetesben is megtalálható tipp mellé még két labdarúgó- és egy kézilabdamérkőzést pakolt, ám más bukiknál csak 4/5 tétel zöldült volna szelvényéről!

Bizony, könnyen blama lehetett volna az 500 000 forinttal játékba küldött szeló sorsa, amelyen a BL-címvédő és a Premier League-ben toronymagasan éllovas liverpooliak - akik cseresorukkal kezdtek - összecsapása került veszélybe. Klopp legényei ugyanis hatalmas meglepetésre, 2-0-s előnyt elszórakozva 2-2-es döntetlent játszottak a harmadosztályú Shrewsburyvel az angol labdarúgó FA Kupa negyedik fordulójában.

Ez viszont nem érintette Pacót, hiszen a  bet365 korai kifizetés funkciójának hála szelvényén a Pool már akkor zöldült, amikor a Vörösök 2-0-ra elhúztak.

A Pool tehát így februárban újrajátszásra kényszerül, amit szintén érdemes lesz figyelni, hiszen Klopp elmondta, hogy ismét a cseresort fogja játszani, a 'nagyoknak' pedig pihenőt ad. Az első oddsok már ki is jöttek arra a meccsre, a részletekről ebben a cikkünkben írtunk.

Visszatérve olvasónk szelvényéhez, ez a példa is jól mutatja, hogy bizonyos helyzetekben igen is ki tudja segíteni az embert az a korai kifizetés (early payout) funkció, amely által a buki 2-0-s vezetésnél automatikusan nyertesnek tekinti fogadásunkat. Paco ennek köszönhetően végül nem kevesebb, mint 2.4 milliós nyereményt vághatott zsebre!

 

A nyereményhez természetesen ezúton is gratulálunk és várjuk a további nyertes szelvényeiteket!

 

megosztom