NFL

Super Bowl LIV oddsok, line-ok + szavazás

megosztom

Hétfő hajnalra összeállt a világ legnézettebb sporteseményének párosítása, amelyen a 49ers a Chiefs ellenfele lesz.

A 2019/20-as NFL szezonban már csak két csapat maradt versenyben - a Kansas City Chiefs 1970 után jutott be újra a döntőbe, ahol az ötszörös Super Bowl-győztes, ám 1994 óta nem diadalmaskodó San Franciso 49ersszel néz majd farkasszemet. A két főcsoport fináléját mindkét együttes az előzeteseknek és az oddsoknak megfelelően viszonylag simán hozta, ám az SB-n nincs valódi favorit.

Fotó: Sporting News

A bukik tehát ezúttal sem teketóriáztak sokat és már hajnalban kijöttek a nyitó line-okkal. Amint azt alább is láthatjuk, a Super Bowl a szorzók alapján teljesen kétesélyes, de azért a 49ers-t 1.5 pontos underdognak hozták ki. Az over/under tekintetében 53.5-nél lett meghúzva a határ, ami elnézve a felek menetelését, nem mondhatnánk, hogy kirívóan soknak számít. Azt azért tegyük hozzá, hogy az utóbbi 10 SB-n csak háromszor volt magasabb a határ és abból csak egyszer zöldült az over.

unibet

Azt tehát, hogy a Vince Lombardi-trófeát ki emelheti magasba 2020-ban, csak két hét múlva tudjuk meg, addig mi rátok bízzuk a döntést. Szavazz hát! A 49ers hatodszor, vagy a Chiefs másodszor?

 

Ki nyeri az 54. Super Bowlt?x;

 

 

megosztom