Férfi kézi Eb 2020

A svédekre és a magyarokra fogadunk - napi tippek az Eb-re

megosztom

Szerkesztőink dolga továbbra sem könnyű, hiszen a női vb-hez hasonlóan ez a férfi Eb is tele van bombameglepetésekkel. Azonban nem adják fel a harcot, folytatják a küzdelmet, avagy lássuk mit tippeltek a pénteki játéknapra!

Norvégia - Magyarország
Tipp: Magyarország +6,5@1.42

A torna egyik topfavoritja és meglepetéscsapatának csatája lesz ez. A magyar gárda csoportelsőként jutott tovább, amire kevesen számítottak. A mérkőzés háromesélyes szorzóiról már korábban írtunk, a bukik nem ájultak el a mieink szereplésétől és beárazták a csapatot. A papírforma alapján persze reálisnak is mondhatóak a szorzók, hiszen jelenleg a skandinávok előrébb tartanak nálunk. Viszont továbbra is érvényes, hogy a magyaroknak nincs veszítenivalójuk, míg a norvégoknak egy botlás nagyon sokba kerülhet. A mieink szempontjából a mérkőzés kulcsa Sander Sagosen levédekezése lehet, ha sikerül féken tartani a PSG ászát, lehet keresnivalónk.

Fontos elem lesz, hogy támadásban ne szórjuk el a labdákat, a technikai hibákat minimalizáljuk, mert ellenkező esetben a norvégok gyorsan átszaladhatnak rajtunk. Az Eb-n eddig egyelőre parádésan védekezett a magyar válogatott, és nem látunk semmi előjelet arra vonatkozóan, hogy pénteken a védelem szétesne. Ha működik a védelem, nem lesz gólparádé ezen a meccsen sem, ebből kiindulva pedig azt gondoljuk, hogy ebbe a hendikepbe beleférünk majd.

 

Portugália - Svédország
Tipp: Svédország@1.34

Portugália bizony kemény dió, de a hazai pályán játszó svédek nem tehetik meg, hogy pontokat veszítsenek. A kék-sárgák érmet akarnak, ehhez viszont kell nekik ez a két pont. Rendezőként nyilván nagy favoritok is, a hazai közönség támogatása és a játékvezetők is bizonyosan a segítségükre lesznek.

A portugál csapat ugyan a franciákat meglepte, de a gallok erősen formán kívül voltak, a jó passzban lévő norvégok viszont már hattal lelépték a luzitánokat. Több forgatókönyv is elképzelhető ebben a párharcban, de nálunk a legvalószínűbb végkimenetel a svéd győzelem.

{"headTitle":"Férfi kézi Eb 2020 - Középdöntő","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-17 18:16","footerTitle":"Játszd meg a tippeket kombiban 1,90-es oddsért cserébe! ","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","events":[{"eventTitle":"Norvégia - Magyarország - Magyarország +6,5","odds":"1.42","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Portugália - Svédország - Svédország ","odds":"1.34","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"}]}

Fogadj a kézi Eb-re az   -en !

  • Készíts regisztrációt! Csak pár kattintás és kész
  • Igényeld az akár 20 000 HUF értékű üdvözlő bónuszt
  • A hatharom.com keresztül regisztrálóknak pluszban még 3000 HUF ingyenes fogadás is jár!
  • További részleteket és útmutatót itt találsz
  • Ha segítségre van szükséged, írj nekünk és mi segítünk
unibet
megosztom