Férfi kézi Eb 2020

A norvégok ellen is lesajnálnak minket a bukmékerek

megosztom

A magyar csapat minden előzetes várakozást felülmúlva veretlenül megnyerte a csoportját, így pénteken már a középdöntőben folytathatja menetelését. Az ellenfél a vb-ezüstérmes Norvégia lesz.

Talán még a legelvakultabb szurkolók sem gondolták volna, hogy a magyar válogatott szerda este feltörli a padlót Izland csapatával és ezzel veretlenül, öt pontot szerezve megnyeri a csoportját. Márpedig pontosan ez történt, így a torna előtt lesajnált és alábecsült megfiatalított válogatott továbbra is harcban van az olimpiai részvételért.

A magyar csapat a maximális két pontot viszi magával a középdöntőbe, ahol pénteken a világbajnoki ezüstérmes Norvégiával, vasárnap Szlovéniával, kedden a legutóbbi kontinenstornán ezüstérmes Svédországgal, szerdán pedig Portugáliával találkozik, ugyancsak Malmőben. Az első két helyezett az elődöntőbe jut, a harmadik pedig az ötödik helyért játszhat.

Kattints a képre a játékért!

A bukmékerek nem nézik a meccseinket?

A magyar csapat tehát legközelebb pénteken a legutóbb két világbajnokság döntőse ellen lép pályára. Norvégia a tornát megelőzően az Eb egyik legnagyobb esélyesének számított, a jelenlegi szorzók alapján pedig Spanyolország mögött a második számú favorittá lépett elő, köszönhetően Dánia és Franciaország korai búcsújának.

Rákanyarodva a pénteki meccsünkre, ahogy a korábbi három találkozónkon, úgy most is komoly underdognak számítunk a fogadóirodáknál. A magyar csapat az oroszok, a dánok és az izlandiak ellen is esélytelenebbnek számított, mégis tudta borítani a bukmékerek által vizionált papírformát.

Bár Miklerék két északi sztárcsapat, a világbajnoki címvédő dánok és az izlandiak ellen is veretlenek maradtak, a norvégok győzelmére bántóan alacsony szorzón lehet fogadásokat kötni.

Persze sem a jelen, sem a múlt nem szól mellettünk. A skandinávok ellen utoljára a 2012-es vb-n tudtunk meccset nyerni, azóta viszont nem sok babér termett ellenük. Közel egy éve, a 2019-es világbajnokság középdöntős csoportjában 35-26-os vereséget mértek ránk. Az akkori szorzók szinte teljesen megegyeznek a mostaniakkal, viszont a magyar csapat állapota az akkorihoz képest teljesen más. Most egy fiatal, bátor és önbizalomtól kicsattanó gárdával állunk ki, amelynek semmi veszítenivalója nincs.

A hendikep határokat +/-4,5 gólra lőtték be a fogadóirodák, míg a gólok számát illetően +/-54,5 találaton állnak a vonalak.

Ti mit gondoltok a szorzókról?

 

 

 

 

{"headTitle":"Norvégia - Magyarország ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-17 18:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Norvégia ","odds":"1.23","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Döntetlen ","odds":"11","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Magyarország ","odds":"5.75","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"}]}
[3095354] - x;

 

borítókép: MKSZ
megosztom