Tenisz

Komoly értékkel kecsegtet ez a 3.55-ös szorzójú tipp

  • Cesc18
megosztom

Az aucklandi torna nyolcaddöntői közül két korábbi bajnok, Tennys Sandgren és John Isner ütközetét vesszük górcső alá.

Ezen az amerikai összecsapáson a fogadók rendesen átrajzolták a szorzókat, ugyanis például az Unibetnél a kezdeti számok úgy néztek ki, hogy 2.60 a címvédő Sandgrenre, míg a 4. kiemelt John Isner 1.50-nel nyitott, a cikk írásának pillanatában viszont már 2.10 - 1.74 az oddspár, tehát kis híján kiegyenlítődtek az esélyek. 

{"headTitle":"Tennys Sandgren - John Isner","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-15 00:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Sandgren","odds":"2.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Isner","odds":"1.74","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Lássuk be, nem is volt reális az az 1.50 "Big John"-ra, hiszen az ATP Cup-on elég csúnyán leszerepelt. Mondjuk nem csak ő, hanem a komplett amerikai csapat, amely a kilenc meccséből csak kettőt tudott megnyerni és ezzel csoportja utolsó helyén végzett.

Isner mind a három mérkőzését elveszítette, amik közül a legkínosabb a Casper Ruud elleni betli volt, de sima verést kapott Daniil Medvedvtől és nem tudott szettet nyerni Fabio Fognini ellen sem. 

John Isner pocsékul indította a 2020-as szezont. - Fotó: ATP

Finoman szólva sem kezdte tehát jól a 2020-as szezont az amerikai óriás, így pedig nehéz lenne topfavoritnak kikiáltani honfitársa ellen. Noha Isnertől nem annyira meglepő ez a döcögősebb szezonrajt, hiszen általában Aucklandben szokott pályára lépni az évben először és nem az jellemző rá, hogy brillírozna. Ugyan 2010-ben és 2014-ben is behúzta a trófeát, de mindkétszer vért kellett izzadnia, az elmúlt négy évben pedig 2-4-es mérleget tud felmutatni az új-zélandi helyszínen, ami nem valami impresszív. 

Sandgrennek annál inkább kedves helyszín Auckland, hiszen karrierje eddigi egyetlen tornagyőzelme ehhez a városhoz kötődik. Tavaly tudta behúzni az ASB Classic-ot, tehát idén címvédőként szerepel az új-zélandi viadalon. 

Reálisnak tűnik tehát a jelenlegi oddspár, miszerint Isner a mérkőzés enyhébb favoritja. Fogadás tekintetében a kétesélyes piacot nem is piszkálnánk, az igazi értéket egy Unibetes szorzó tartogatja:

A zöld buki ugyanis 3.55-szörös pénzt fizet arra, ha legalább két tie-breaket játszanak. 

Miután két jó szervás játékosról és egy elég gyors borításról beszélünk, így jó sansz mutatkozik a szoros szettvégjátékokra. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a játékok számánál 24.5 az over/under határ, illetve egy tie-breakre 1.30 körüli oddsot adnak csak a bukik. 

A két játékos eddig egyszer találkozott karrierje során, akkor 7-6, 6-7, 7-6-os Isner győzelem született. Nem lennénk meglepődve, ha most is egy hasonlóan kiélezett meccset vívnának. 

{"headTitle":"Tennys Sandgren - John Isner","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-15 00:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Összes Tie-break: 1.5 felett","odds":"3.55","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
unibet

 

megosztom