NBA

Kivételesen érdemes lehet szembe menni a Lakersszel

megosztom

Remek formában lévő volt csapattársak látogatnak LeBronékhoz, mi pedig a vendég felé kacsingatunk az izmos spreaddel.

Fotó: NBA Youtube

A New Orleans Pelicans és a Los Angeles Lakers másodszor találkozik a szezon során. A két alakulat a nyár legbrutálisabb üzletét ütötte nyélbe, amelyből úgy tűnik, egyaránt profitálni tudtak, de egyértelműen LeBronék jöttek ki jobban. November végén 114-110-re nyertek a lila-arany mezesek, de a bukik szerint ezúttal jóval simább győzelem van kilátásban.

{"headTitle":"Los Angeles Lakers-New Orleans Pelicans","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-04 04:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lakers","odds":"1.159","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Pelicans","odds":"5.880","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

Brandon Ingram, Lonzo Ball és Josh Hart először kerülnek szembe volt csapatukkal a Staples Centerben, mióta Anthony Davisért cserébe a Pelicanshoz kerültek. A NOP szezonja eddig viszonylag csalódást keltő, de 11-23-as mutatójuk ellenére még mindig nem kell lemondaniuk a playoff helyekről. A 8. helyen álló Spursnek csak hárommal több győzelme van, ráadásul még a szezon felénél sem járunk.

Ami komoly önbizalmi töltet adhat amellett, hogy a húzóemberek volt csapatuk ellen játszanak, hogy négy meccses győzelmi sorozatban vannak, amely során négy playoff-jelölt csapatot (Houston, Indiana, Denver, Portland) sikerült verni. A Pelicansnál amúgy hat játékos is kétszámjegyű pontot átlagol, a húzóember pedig Ingram a maga 25.3-as átlagával.

Ugyan pozitív előjelből akad bőven, de a nyugatot vezető Lakers ellen aligha lesz könnyű dolguk. A kisebb karácsonyi kisiklást zsinórban három győzelemmel feledtette Frank Vogel csapata, amely 12-4-gyel áll otthon.

Érdekes kis meccs lesz, hiszen a Pelicans próbálkozik a második legtöbb mezőnykísérlettel átlagban és az ötödik legjobb tripla dobó a ligában, ám most az egyik leghatékonyabb védelemmel kerül szembe. Ugyan a Lakers győzelme szinte garantáltan nincs veszélybe, de a spreadet érzésünk szerint túlhúzták most a bukik, így kontrázzuk is szép és reméljük, hogy folytatódik a New Orleans felemelkedése.

{"headTitle":"Los Angeles Lakers-New Orleans Pelicans","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-04 04:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Pelicans +11.5","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
pinnacle

 

megosztom