Sportfogadás

Speciális tippötletek 2020-ra!

megosztom

Partnerirodánk, a bet365 "Újévi speciálisak 2020" kínálatából mazsolázgattunk.

Néhány óra és ráfordulunk 2020-ra, amely sportesemények tekintetében ismét egy izgalmas évnek ígérkezik. A    ilyenkor hagyományosan egy "Újévi speciálisak" menüvel rukkol elő, melyben hosszútávú fogadásokat kínálnak a következő esztendőre. Íme három tippötlet, amely megérhet némi pénzmagot! 

Neymar tartja az átigazolási rekordot. - Fotó: PSG

  • Megdöntik a labdarúgó átigazolási díj világrekordját 2020-ban? - Nem @ 1.36​

Aligha lepődik meg bárki, hogy az elmúlt két évben hat olyan átigazolás is történt, amely belefér minden idők 10 legdrágább játékoscseréjébe, ám reálisan nézve jelenleg arra igen csekély az esély, hogy 2020-ban rekordot döntünk.

Jelenleg ugye Neymar 222 millió eurója az egyeduralkodó, de a mostani hisztis, sérülékeny, mindenhol csak bomlasztó brazilért senki nem fizetne többet, mint amennyiért a PSG megszerezte őt a Barcelonától.

Reálisan nézve egyedül Kylian Mbappé jöhet szóba, aki egyelőre nem akar szerződést hosszabbítani a PSG-vel, hiszen nem titkoltan vár a Real Madrid ajánlatára. Viszont egyrészt a PSG nagyon nem szeretne megválni tőle, másrészt ez a mostani Real nem is fest úgy, mint amelyik negyedmilliárd eurót kipengetne bárkiért is.

Mi úgy véljük, 2020-ban nem lesz rekorddöntés, erre ugyanis csak a francia világbajnok lehetne esélyes, de a 223 millió euró így is soknak tűnik...

 

>>>Az "Újévi speciálisak 2020" kínálatot a  bet365-ön a speciálison belül a "Világ"-ra kattintva találod! Ha nincs még számlád az irodánál, kattints ide és regisztrálj a bet365-re! <<<

 

A Mercedes brit klasszisa jövőre azért száll harcba, hogy megszerezze a hetedik világbajnoki címét, amivel beállítaná a legendás Michael Schumacher rekordját. Ahogyan arról már korábban írtunk, a bukik szerint ez meg is történik 2020-ban, ugyanis elég erősen Hamiltont favorizálják. Ez a 7.5-ös line elég érdekes, hiszen a hybrid-éra óta nem volt olyan szezon, amikor Lewis ne aratott volna legalább nyolc győzelmet. A 2019-es szezonban például 11-szer pezsgőzhetett a pódium legfelső fokán.  A 2020-as világbajnokság pedig a Forma-1 történetének leghosszabb idénye lesz a maga 22 futamával, tehát lesz bőven lehetősége a Mercedes zsenijének tovább növelni a Grand Prix győzelmeinek számát. 

bet365
  • Új tenisz Grand Slam bajnokot avatnak a férfiaknál 2020-ban? - Nem @ 1.83

Idén egyértelműen szintet tudtak lépni a feltörekvő fiatalok, Stefanos Tsitsipas és Daniil Medvedev is elkezdte megráncigálni a nagy hármas bajszát, de az őrségváltás még nem történt meg. Olyannyira nem, hogy 2019-ben is az összes Grand Slam trófea a jól megszokott nevekhez került. Még mindig elképesztő szinten játszik a Novak Djokovics, Rafael Nadal, Roger Federer trió, így véleményünk szerint 2020 sem hoz abból a szempontból változást, hogy új bajnokot avathatunk a férfiaknál. 

 

Szerinted mire éri meg fogadni az "Újévi speciálisak" közül?
megosztom