Aranylabda

Ronaldo már tényleg nem lehet a világ legjobbja?

megosztom

Durva, de három játékos is esélyesebb a 2020-as Aranylabdára CR7-nél.

Néhány héttel ezelőtt Lionel Messit választották az év legjobb játékosának, hatodik Aranylabdájának köszönhetően pedig immáron egyeduralkodó ezen a listán, megelőzte az öt elsőséggel büszkélkedő Cristiano Ronaldót. A következő szezonban úgy tűnik, tovább süllyedhet a portugál csillag, ugyanis az     szerint nincs sok realitása az Aranylabdájának.

unibet

Mint az az oddsokból is látszik, Lionel Messi még mindig favorit, ám a Bolhát követően két PSG-csillag következik, Ronaldo még a dobogóra sem fért fel. CR7-et követően Virgil van Dijkot találjuk, ám a liverpooli bekk elsőségéhez legalább olyan szezonra van szükség, mint az előző, ráadásul a hollandoknak az Eb-n is jól kell szerepelniük.

Mivel 2020-ban kontinensviadalt rendeznek, logikus lehet európai játékost találni fogadásra, így mondjuk Messi és Neymar kiesik. Sokat segíthet, ha esetleg eltaláljuk, melyik válogatott ér révbe, mert mondjuk egy angol elsőség esetén Harry Kane is szóba jöhet, esetleg belga aranynál Kevin De Bruyne lehet befutó.

Szerinted kié lesz a következő Aranylabda?

 

 

 

 

{"headTitle":"Melyik játékos nyeri 2020-ban az Aranylabdát?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-12-01 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lionel Messi","odds":"4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Kylian Mbappé","odds":"8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Neymar","odds":"10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Cristiano Ronaldo","odds":"12","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Virgil van Dijk","odds":"21","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Kevin De Bruyne","odds":"26","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Harry Kane","odds":"31","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
megosztom