Kézilabda

Egyre biztosabb az újabb győri BL-siker

megosztom

A bukmékerek szerint zsinórban negyedszerre is a győri csapat emelheti magasba a BL-serleget.

Zsinórban negyedjére lehet BL-győztes a Győr. - Fotó: Facebook

A Japánban rendezett világbajnokságot követően a napokban újra beindul az élet a női kézilabda klubcsapatok világában, avagy hamarosan folytatódik a Bajnokok Ligája is. A világ legrangosabb sorozatában pedig továbbra is két magyar csapat küzd az aranyéremért.

A Ferencváros roppant mód megszenvedett a Metz, Vipers, Podravka trióval a csoportkörben, de ott van a középdöntőben, igaz, pontot csak egyet vitt magával, így az utolsó helyről várja a folytatást az 1-es jelű csoportban. Abban a hatosban, ahol olyan együttesekkel kell megmérkőznie, mint az Esbjerg, a CSM Bukarest vagy a tavalyi ezüstérmes Rosztov.

A budapestieknek már a továbbjutása is kétséges, nemhogy révbe érjen a csapat, amit a bukmékerek is érzékeltetnek szorzóikkal, hiszen Elek Gáborék végső sikerére 101-szeres (!) oddson lehet fogadásokat kötni. 

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

bet365

Amennyire szenvedett és rossz előjelekkel vág neki a középdöntőnek a Fradi, annyira jó helyzetből várják a győriek a folytatást. A zöld-fehérek ugyanis valamennyi meccsüket megnyerve jutottak tovább, igaz, habkönnyű négyesben - Krim Mercator, Savehof, Most - voltak, de a folytatásban sem kell majd vért izzadniuk, hogy behúzzák a 2-es jelű csoportot. Danyi Gáboréknak ugyanis a Brest, Buducsnoszt, Valcea trióval kell megküzdeniük, avagy vélhetően végül 10\10-es mérleggel várják majd az egyenes kieséses szakaszt.

Mindezek tükrében nem csoda, hogy a bukmékerek az elmúlt évekhez hasonlóan címvédést várnak, hiszen a győriekre már csak 1.57-szeres oddson fogadhatunk. Avagy elég nagy meglepetés volna, ha végül hazai közönség előtt - a négyesdöntőt a Papp László Sportarénában rendezik - nem a kisalföldiek nyernének.

Ki nyeri a női kézilabda Bajnokok Ligája 2019-2020-as szezonját?    
Csapat Odds
Győr 1.57
Metz 6.00
Rosztov 6.00
CSM Bukarest 9.00
Brest 16.00
Buducsnoszt 26.00
Esbjerg 51.00
Vipers 67.00
FTC 101.00
Valcea 251.00
Savehof 4001.00
Krim Mercator 4001.00
Szerinted összejön zsinórban a negyedik siker a Győrnek?
megosztom