Angol foci

Megvan az Arsenal új vezetőedzője

megosztom

Az oddsok alapján nem kérdés, hogy ki követi Unai Emeryt a kispadon. Ljungberg nem maradhat.

Az eredmények alapján nem igazán segített az Arsenalon a spanyol Unai Emery kirúgása, az Ágyúsok ugyanis továbbra is szenvednek és csak tizedikek a bajnokságban. A hétvégén a Manchester City gázolt át a londoniakon az Emiratesben, ami után eléggé egyértelművé vált, hogy az ideiglenesen megbízott Freddie Ljungberg nem jelent hosszútávú megoldást a klub problémáira.

Arsenal#eng-arsenal#5

Ha már a City, december 6-án írtunk arról, hogy igen jó befektetésnek tűnik Mikel Arteta. A manchesterieknél Pep Guardiola másodedzőjeként dolgozó spanyol szakember több szálon is kötődik az Ágyúsokhoz és karrierjében is eljött az idő, hogy vezetőedzőként is kipróbálja magát.

A Cityt dirigáló Guardiola legutóbbi nyilatkozata alapján pedig nem is gördít akadályt Arteta távozása elé.
"Ő egy fontos része a klubnak, de ha megtörténik (a távozása), akkor megtörténik. Ha szeretne erről tárgyalni, mi nyitottak vagyunk, de ezt nem a nyilvánosság előtt fogjuk megbeszélni" - fogalmazott a katalán mester a hétvégi mérkőzés után.

A fentiek miatt szinte biztosra vehető, hogy Arteta az Arsenalhoz tart, ráadásul a legnagyobb "riválisa", Carlo Ancelotti már mindenben megegyezett az Evertonnal. Ezt mutatják az oddsokban bekövetkezett változások is, ugyanis a korábbi négyszeres szorzó mostanra 1.05-re esett le.Mi ez, ha nem egyértelmű üzenet?

Szerinted jó megoldás lehet Arteta az Arsenal számára? 

 

Ha szeretsz átigazolásokra fogadni az Unibet a legjobb választás!

megosztom