NFL

Bombaerős duplázót raktunk össze vasárnap estére

megosztom

A 15. játékhéten a Dallas-Los Angeles és a Carolina-Seattle meccsekből húznánk hasznot.

Dallas Cowboys - Los Angeles Rams

Mindkét csapat tudása alatt teljesít az idei szezonban és ez a tavalyi Super Bowl-résztvevő Kosokra még úgyis igaz, hogy 8-5-tel állnak. Viszont ez egyelőre nem elég a rájátszáshoz, hiszen a brutálisan erős nyugati csoportban csak a harmadik helyen állnak. A Cowboys ennél jóval szerényebb, 6-7-es mérleggel is vezeti a csoportját, ami beszédes a keleti csapatok idei teljesítményét illetően. 

Decemberre fordulva a Rams egy kicsit beerősített és két fontos csoportmeccset is behúzott. Előbb az Arizonát tömte ki, majd nem kis meglepetésre lelépte a rivális Seattle-t is, ami a végelszámolásnál akár kulcsfontosságú győzelem is lehet. A dallasiak ezzel szemben három vereséget számlálnak és ebből kettőt kifejezetten kiábrándító játékkal gyűjtöttek be. 

Vegasban sem tekintettek el a Cowboyok szenvedésétől és a hazai pálya ellenére underdognak hozták ki őket. Ugyan a kaliforniaiak játéka is messze van a tökéletestől, de a Seattle legyőzése hatalmas önbizalmat adhatott a csapatnak, amely továbbra is bitang erős kerettel rendelkezik. 

A Dallas borzasztó görcsösen játszik és nem látni, hogyan lenne képes lelépni a feljavuló Los Angelest, ezért +3.5 pontos hendikeppel a vendégek győzelmét húzzuk be.
 

Részletekért kattints a képre!


Carolina Panthers - Seattle Seahawks

Ha már szóba került a Seattle, Pete Carroll legényei a Rams elleni vereséggel visszacsúsztak a csoport második helyére, azonban még mindig nagyon jó eséllyel pályáznak a rájátszásra. Viszont nagyon nem mindegy, hogy csoportelsőként vagy Wild Carddal mennek a playoffba, így ezt a kötelezőt muszáj megoldaniuk az elmúlt játékhetek egyik leggyengébb csapata, a Carolina ellen. 

A Panthers a zsinórban elbukott öt meccsével elvesztette a matematikai esélyét is a rájátszásra, kvázi innentől tét nélkül tolhatja a focit. Óriásit kellene javulniuk a hazaiaknak, hogy bármi esélyük is legyen a sokkal jobb erőkből álló Seattle ellen. Különösen a védelmi fronton vannak hatalmas gondok Carolinában, az ellenfél futói úgy mennek át rajtuk, mint kés a vajon. 

Ez a legjobb hír a Seattle számára, amely csapat az egyik legtöbb yardot átlagolja futásokból. Kényelmesen menedzselhetik az órát Russell Wilsonék és aligha jelent majd gondot számukra elhozni a győzelmet.

{"headTitle":"NFL, 15. játékhét","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-14 19:00","footerTitle":"Játszd meg kombiban a tippeket 2.04-szeres pénzért cserébe!","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","events":[{"eventTitle":"Rams +3.5","odds":"1.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Seahawks","odds":"1.36","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365

 

megosztom