Tippjáték

Szurkolj a 9 nyilasnak és nyerj páros belépőt a budapesti dartstornára!

megosztom

Jövőre hazánkba látogat a PDC krémje és most itt a nagyszerű lehetőség, hogy jegyeket nyerj a 2020-as budapesti European Tour versenyre. Lássuk a részleteket!

December 13-án, pénteken elrajtol a téli időszak egyik legnézettebb és legjobban várt eseménye, a PDC darts-világbajnokság. Oldalunk most már sokadik éve nagy figyelmet szentel ennek a tornának és ahogyan megszokhattátok, egy játékkal mindig próbáljuk még izgalmasabbá tenni ezt a szűk három hetet. Nem kivétel ez alól a mostani világbajnokság sem, ráadásul egy nagyon értékes nyereményért szállhattok harcba, ami nem más, mint egy

páros belépő a 2020-as budapesti European Tour versenyre. 

 

 

 

 

A játék lényege nagyon egyszerű, a páros belépőt abban az esetben sorsoljuk ki, ha 9 nyilas születik a 2020-as PDC darts-világbajnokság alatt. 
 

Mit kell tenned, hogy részt vegyél a sorsoláson?

 • Regisztrálj és fizess be a világbajnokság alatt (december 13 - január 1.) a következő partnerirodáink valamelyikébe: Pinnacle, 22bet, Betclic, Partypoker
   
 • Add meg az azonosítódat az általad választott fogadóirodá(k)nak megfelelő formon (lásd lentebb) legkésőbb 2020. január 1. 23:59-ig
   
 • A fogadóiroda azonosítód egy egyedi számsor vagy felhasználónév, mely a fogadóirodában való azonosításodra szolgál, ennek megadására azért van szükség, hogy a kvalifikációs feltételeket ellenőrizni lehessen

 

Szorzók

 • ha valaki a 9 nyilas előtt fizet be, akkor 3-szor kerül a neve a kalapba
 • ha valaki a 4 iroda közül legalább 2-be befizet, akkor 2-szer kerül a neve a kalapba
 • ha valaki a 9 nyilas előtt a 4 iroda közül legalább 2-be befizet, akkor 9-szer kerül a neve a kalapba

 

Szurkolj tehát a 9 nyilasnak, fizess be a Pinnacle, 22bet, Betclic, Partypoker kvartett egyikébe és ha Fortuna kegyeibe fogad, akkor Tiéd a páros belépő a 2020-as budapesti European Tour dartsversenyre!

 

A választható fogadóirodák:
 

   >>Regisztráció ITT<<

7

  >>Regisztráció ITT <<

449

   >>Regisztráció ITT <<

286

   >> Regisztráció ITT <<

437

Részvételi feltételek és egyéb információk:

 • A páros belépőt akkor sorsoljuk ki, ha lesz legalább egy 9 nyilas a 2020-as PDC darts-világbajnokságon.
 • Amennyiben nem lesz 9 nyilas, egy későbbi játékban lehet majd újfent megnyerni a páros belépőt és akik a 2020-as PDC darts-vb alatt teljesítik a feltételeket, előnyben részesülnek majd a következő játékban.
 • A páros belépő a 3 napos torna utolsó napjára, tehát május 10-re szól. Ezen a napon bonyolítják majd le a nyolcaddöntőket, a negyeddöntőket, az elődöntőket és a döntőt. 
 • A sorsoláson azok a játékosok vesznek részt, akik oldalunkon keresztül regisztrálnak és fizetnek be a pinnacle, 22bet, partypoker, betclic irodák valamelyikébe. 
 • A játék időtartama: 2019 december 13 - január 1.

 

megosztom