La Liga

A gólokra fogadnánk az újonc és a trónkövetelő csatáján

  • ivan
megosztom

Tovább tapadhat a Real-Barca duóra a Sevilla, amennyiben nyerni tud az újonc Osasuna otthonában. Nem lesz könnyű feladat.

Merthogy az Osasuna hazai pályán mindössze egyetlen egy vereséget számlál ebben a szezonban (3-3-1), miközben legyőzte a Valenciát, a Villarreal és pontot rabolt a Barcelonától is. Pamplonában tehát kifejezetten veszélyes ellenfél az Osasuna, amely az Espanyol ellen aratott 4-2-es győzelemmel érkezik ebbe a meccsbe.

A Sevilla viszont még jobb formának örvend, október 6. óta veretlen, utolsó öt tétmeccsét pedig megnyerte. Nem véletlen, hogy ott lohol a gigász nyakán a táblázaton, egy győzelemmel újra egy pontra csökkentheti a különbséget.

Fotó: sevillafc.es

Csapathírek

A hiányzók terén mindkét szakmai stábnak főhet a feje, hiszen jó pár kulcsjátékos marad majd ki. Az Osasunánál Martínez, Nacho Vidal sérülés, Roncaglia eltiltás miatt hagyja ki a meccset, Herrera és Hernandez játéka pedig kérdéses.
A Sevillánál Ocampos eltiltása lehet a legfájóbb, de Jesús Navas, Nolito és Fernando játéka is erősen kérdéses.

[3093420] 2019-12-08 21:00:00 Osasuna - Sevillax

Mire érdemes fogadni?

A háromesélyes szorzókból is látható, hogy gyakorlatilag bármi megtörténhet ezen a találkozón. A bukik nyitószámaihoz képest a fogadók az Osasuna irányába mozdították el a szorzókat, vagyis több esélyt látnak a hazaira, mint az oddsmesterek.

A hiányzók ismeretében azonban inkább az újonc ereje csorbulhat, viszont a Sevilla ötmeccses szériája is picit már 'gyanús'.

A pamplonai aréna hangulata és a vélhető telt ház garantálja a hajtós meccset, így a végeredmény helyett inkább a gólokra fogadnánk. Bár mindkét csapatnak akadt már 0 vagy 1 gólos találkozója a bajnokságban, szerintünk érdemes bízni egy jó meccsben, amihez egy mindkét  csapat szerez gólos opció párosulhat.

Te mire fogadnál ezen a meccsen?

 

 

 

 

 

{"headTitle":"Osasuna - Sevilla ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-08 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt ","odds":"1.78","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"}]}
[3093420] 2019-12-08 21:00:00 Osasuna - Sevillax;
megosztom