La Liga

Ez a hétvége egyik legnagyobb tutija?

  • ivan
megosztom

Ha a Fradinak majdnem összejött, akkor a Real Madridnak simán meglehet. Hogy miről van szó? Az Espanyol legyőzéséről.

Annyiból is hasznos a Ferencváros Európa Liga-szereplése, hogy néhány európai csapat szereplését a szokottnál jobban figyelhetünk. Ilyen az Espanyol is, amely a spanyol bajnokságban úgy szenved, mint malac a jégen, hiába zárták tavaly a 7. helyen a bajnokságot, a mostani idényben már csak a kiesés elkerülése maradt, mint reális cél.

A katalánok 15 forduló alatt mindössze két győzelmet tudtak aratni a La Ligában, miközben már 10-szer is kikaptak, a 9 szerzett pontnál pedig csak a Leganes gyűjtött kevesebbet. Az Espanyol helyzete azért egyre kilátástalanabb, mert azoktól a csapatoktól is kikapott, amely ellen mindenképpen esélyes volt a győzelemre, de legalább az egyik pontra.

A Fradi elleni EL-meccsre részben azért is jöttek tartalékos(abb) felállásban, mert hétvégén az újonc Osasuna ellen vívtak fontos hazai bajnokit. Ehhez képest kaptak egy négyest, újabb nagy pofon, újabb lépé a kiesés felé.

Espanyol#esp-espanyol#5

A Real Madrid háza táján mostanában csend van, a sziporkázó játék ugyan elmarad, de a csapat gyűjtögeti a pontokat. Azért lehetnek bizakodók a szurkolók, mert egyébként egész szezonban jellemző volt, hogy sok a sérült. Jelenleg is úgy fest a helyzet, hogy Asensio, Lucas, Nacho, Varane, James és Hazard is kihagyja a hétvégi meccset.

 

 

Mire érdemes fogadni?

Nagyon ellentétes formát mutat a két gárda, így a Bernabeu-ban nem is kérdés, hogy ki az esélyes. A Real Madridnak egyébként kifejezetten jól megy az Espanyol ellen, utolsó 10 egymás elleni meccsükből a fővárosiak kilencet megnyertek, 2014 óta pedig még gólt sem kaptak a katalánoktól.

Most is mutatkozik egy nullázásra esély, hiszen ezúttal az Espanyol összesen 10 gólt szerzett csak a bajnokságban, ráadásul Matias Vargas a hírek szerint nem tudja vállalni a játékot. Piatti a hétvégén már játszott, de neki akkora lemaradása van a hosszú kihagyás után, hogy még nem igazán lehet tőle sokat várni.

Akárhogy csavarjuk a dolgot, szinte elképzelhetetlen, hogy a mostani Espanyol meglepje a Real Madridot. Két opció is játszható kategóriát jelent nálam, a Real Madrid góljainak a száma vagy hendikepes hazai siker.

{"headTitle":"Real Madrid - BetClic","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-07 13:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Real Madrid nyer ","odds":"1.2","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/betclic/go","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Real Madrid nyer és 2.5 gól felett ","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/betclic/go","bookmaker":"286"}]}
[3093421] 2019-12-07 13:00:00 Real Madrid - Espanyolx;
megosztom