Angol foci

Nagyon jól néz ki ez a 4.00-es odds az Arsenal kispadjára

megosztom

Továbbra sincs állandó menedzsere az Arsenalnak, így a találgatások folytatódnak.

A 37 éves spanyolt sokan ideális választásnak tartanák az Arsenal vezetésére / Fotó: arsenalcore.com

Továbbra is forró témának számít a zuhanyhíradókban, hogy vajon ki lesz az Arsenal következő állandó menedzsere. Mint ismert, az Ágyúsok a múlt héten menesztették Unai Emeryt, akinek a helyét ideiglenesen a klub egyik legendája, a svéd Freddie Ljungberg vette át. A skandináv szakemberrel látványosan javult is a csapat játéka, de így is csak 2-2-es döntetlent sikerült elérni a Newcaslte otthonában, így az Arsenal hátránya továbbnőtt a riválisokhoz képest.
 

Ha szeretsz átigazolásokra fogadni az Unibet a legjobb választás!

Angliában naponta nyilatkoznak szakértők és egykori játékosok a lehetséges utódokról. Amit egyelőre a pletykákból tudni sejteni lehet, hogy az Arsenal olyan menedzsert keres, aki azonnal munkába tud állni.

Az egyik fő esélyes Massimo Allegri lett volna, ám állítólag az olasz trénernek nem tetszik a keret és ezért vissza is dobta a londoniak megkeresését. Nuno Espirito Santo jelenleg a Wolverhamptont dirigálja, így nehéz elképzelni, hogy szezon közben otthagyná a Farkasokat.

Egyre többet suttognak azonban Mikel Artetáról. A spanyol jelenleg Pep Guardiola segítője a Manchester City-nél, de a szakmai megítélése kiváló. Ellene szól ugyan, hogy nincs még tapasztalata vezetőedzőként, ugyanakkor egy fiatal, felkészült és nagyon ambiciózus szakemberrel van szó, aki a világ talán legjobb edzője mellett dolgozik évek óta.

Arteta ráadásul kötődik is az Arsenalhoz, hiszen 2011 és 2016 között a klub játékosa volt, több, mint 100 meccsen viselte az Ágyúsok szerelését. Az oddsok alapján talán Arteta kinevezésében van a legnagyobb érték.

{"headTitle":"Ki lesz az Arsenal következő állandó menedzsere? ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-05-18 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Freddie Ljungberg","odds":"2.2","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Massimiliano Allegri","odds":"2.75","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Nuno Espirito Santo ","odds":"3.5","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Mikel Arteta ","odds":"4","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Mauricio Pochettino","odds":"12","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Rafa Benítez","odds":"17","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"}]}
megosztom