Premier League

Nem cifrázzuk túl az Arsenal bajnokiját

  • Tomihmv
megosztom

Az Arsenal-Brighton összecsapással zárul a Premier League 15. fordulója csütörtök este.

Ljunberg második meccsén már győzni szeretne. - Fotó: twitter.com/arsenal

Két mérkőzés maradt hátra a hétközi PL-kanyarból, a Sheffield-Newcastle meccsre korábban már fordítottunk figyelmet, míg az utolsó találkozóval, az Arsenal-Brighton ütközettel jelen cikkünkben foglalkozunk.

Az Ágyúsok enyhén szólva is mély gödörben vannak, hiszen az utolsó nyolc tétmeccsükön nem tudtak nyerni, míg a Premier League-ben az október 6-ai, Bournemouth elleni diadalt követően nyeretlenek, így nem csoda, hogy mindössze a 10. helyen tanyáznak a bajnokságban.

Mindezeknek köszönhetően múlt héten már edzőt is cseréltek, azonban Fredrik Ljungberggel sem tört meg a jég. Igaz, a londoniak jobban játszottak, mint az elmúlt időszakokban, azonban mégsem bírtak az újonc, és potenciális kiesőjelölt Norwich együttesével idegenben.

Jó hír viszont a hazai szimpatizánsok számára, hogy a hétközi bajnokin a svéd mester csak és kizárólag Dani Ceballosra nem számíthat, a többiek egytől egyig bevethetők lesznek.

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

pinnacle

Ami a Brightont illeti, a vendégek sem épp a legjobb formájukban várják a találkozót, hiszen az elmúlt három bajnokijukon rendre kikaptak, aminek köszönhetően egészen a 16. pozícióig csúsztak vissza, és mindössze egy ponttal vannak a vonal felett.

Ugyanakkor tény, hogy a déliek az elmúlt három kanyarban rendre komoly ellenfelekkel néztek farkasszemet, hiszen a Old Traffordon és az Anfield Roadon is tiszteletüket tették, míg hazai pályán az idén bombaformában lévő Leicesterrel találkoztak.

Graham Potter mester az Emirates Stadionban a March, Izquierdo, Bernardo Fernandes trióra nem számíthat sérülés miatt.

Attól függetlenül, hogy nem megy az Ágyúsoknak, hazai pályán idén még veretlenek a PL-ben, és ugye Ljungberggel már megkezdődött az előrelépés. Ha mindehhez hozzátesszük azt, hogy a bajnokságban a Brighton az egyik leggyengébb csapat vendégként, mostanság a topcsapatok ellen rendre kikaptak, és ha valamit még akarnak a hazaiak az idei PL-től, akkor nem hibázhatnak, akkor nem kérdés, hogy kire fogadunk. Méghozzá mindössze csak háromesélyben, hiszen így is remek szorzót kapunk a londoniakra.

{"headTitle":"Arsenal - Brighton","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-05 21:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Arsenal","odds":"1.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3055878] 2019-12-05 21:15:00 Arsenal - Brighton & Hove Albionx;
megosztom