Premier League

A Chelsea és a Tottenham meccsére fogadunk - tippek a PL-re

  • Tomihmv
megosztom

Két mérkőzésre tippeltünk a Premier League tizennegyedik fordulójának szombati játéknapján.

A Chelsea városi rangadót nyerhet szombaton. - Fotó: twitter.com/chelseafc

Újabb hétvége, újabb Premier League forduló. Ezúttal a 14. kör kerül terítékre a hétvégén, a szombati játéknapról pedig két meccset néztünk ki a szokásos kombinkba, méghozzá a Chelsea-West Ham és a Tottenham-Bournemouth meccseket.

Kezdjük az előbbivel. Újabb londoni városi rangadó vár a West Ham együttesére, amely múlt héten a Tottenham ellen kapott ki hazai pályán, ezúttal pedig a Stamford Bridge-en vizitál. A Kalapácsosok enyhén szólva is pocsék formában vannak, az elmúlt nyolc tétmeccsükön nem tudtak nyerni, és ezeken mindössze két pontot szereztek. Mindemellett a Reid, Fabianski, Lanzini, Wilshere, Diop ötös kimarad a hétvégén, ami tovább mélyíti Pellegrini ráncait.

A Chelsea ugyan a válogatott meccsek okozta szünetet követően két tétmeccsen is nyeretlen maradt, azonban a Manchester City otthonában ki lehet kapni, főleg azzal a mutatott játékkal, míg Valenciában elérte célját, nem kapott ki, így saját kezében van a továbbjutása a BL-ben.

Lampardék tehát jó passzban vannak, és ugyan Loftus-Cheek, Rüdiger, Abraham kihagyja a meccset, míg Hudson-Odoi és Barkley kérdéses, számunkra így is egyértelmű, hogy a jobb formában lévő, minőségibb és hazai pályán játszó Chelsea-re fogadunk a londoni derbin.
 

>> Féláron előfizetek! <<

22bet

A kombink másik meccse a Tottenham-Bournemouth. A Spurs Mourinho érkezésével megtáltosodni látszik, hiszen egy hete a West Hamet intézte a PL-ben, míg a BL-ben az Olimpiakosz ellen 0-2-ről fordított és nyert  hazai pályán.

A Bournemouth két vereséget követően utazik a fővárosba, hiszen előbb a Newcastle ellen idegenben, majd hazai pályán a Wolverhamptontól kapott ki. A zakóknak köszönhetően a déliek a 11. helyig csúsztak vissza, de, ami a legnagyobb gond, hogy Howe mester hiányzóinak listája tovább nőtt. Francist kiszórták a Farkasok ellen, míg Billing megkapta ötödik sárgáját, így ők nem léphetnek pályára a hétvégén, szintúgy, mint Solanke, Brooks, Stanislas, Daniels, King, Surman és Kelly sem, mindez pedig igen komoly érvágás a kiscsapatnak.

A Tottenhamnél ugyan a szokásos hiányzók mellett - Lamela, Vorm, Lloris - ezúttal Davies is kimarad, mégis azon a véleményen vagyunk, hogy látva a portugál irányítása alatti szárnyalást, szerintünk a Spurs zsinórban ötödjére is legyőzi hazai pályán a PL-ben a Bournemoutht.

{"headTitle":"Premier League kombi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-30 16:00","footerTitle":"Eredő odds: 1.75","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","events":[{"eventTitle":"Chelsea - West Ham // Chelsea","odds":"1.28","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Tottenham - Bournemouth // Tottenham","odds":"1.37","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
megosztom