Promóció

Ki és mikor szerzi az első gólt a Fradi-Espanyolon? Játssz ingyen és nyerj!

megosztom

Tippeld meg, hogy ki szerzi a Fradi-Espanyol mérkőzés első gólját és annak pontos idejét. A helyesen tippelő markát 500 ezer forint üti.

Csütörtök 18:55-kor a Groupama Arénában lép pályára a Ferencváros az Európa Liga csoportkörének 5. fordulójában. A 30-szoros magyar aranyérmes gárdára sorsdöntő mérkőzés vár a már biztos továbbjutó Espanyol ellen, hiszen Rebrov tanítványai jelenleg a csoportjuk harmadik helyén tanyáznak, 1 pontra lemaradva a Ludogorec mögött. 

A nagy összecsapásra való tekintettel partneroldalunk, az     nagyszabású nyereményjátékot hirdetett meg, melynek összdíjazása nem kevesebb, mint 500 ezer magyar forint.

A játék pofon egyszerű és ingyenes: meg kell tippelni, hogy ki szerzi a mérkőzés első gólját, valamint annak pontos idejét!

Hogyan működik? 

  • Lépj be az Unibet számládba és kattints a promóciókra.
  • Tippeld meg helyesen az első gólszerző személyét és az első gól percre pontos idejét.
  • A játékban való részvétel ingyenes.
  • Minden nyertes részesül az 500.000 forintos nyereményalapból.
  • Ha egynél több nyertes van, akkor a nyertesek osztoznak a nyereményen. Ha többen is sikeresen megtippelik az első gólszerzőt és a találat pontos idejét, akkor a helyesen tippelő játékosok osztoznak a nyereményalapon.

 

>>> Nyiss számlát az Unibetnél és próbáld ki az iroda ingyenes tippjátékát, illetve markold fel a 20.000 HUF kezdő bónuszt! <<<

 

unibet

 

megosztom