Darts-vb 2020

Nem éri meg tovább várni ezzel a tippel?!

  • Cesc18
megosztom

Sorsoltak a 2020-as PDC darts-vb-re, ennél magasabb szorzót pedig aligha kapunk Michael van Gerwen címvédésére.

Vasárnap Michael van Gerwen győzelmét hozta a Players Championship Finals, amely a decemberben kezdődő világbajnokság előtti utolsó torna volt a profik számára. A holland klasszis a döntőben azt a Gerwyn Price-t múlta felül 11-9 arányban, aki az Ally Pally-ben is a legnagyobb kihívója lehet a világelsőnek a Sid Waddell-trófeáért folytatott harcban. 

A két játékos a világbajnokságon is csak a fináléban futhat össze, hétfőn ugyanis sorsoltak és Van Gerwen a felső, míg Price az alsó ágon kapott helyet. 

A fogadóirodáknál messze a holland és a walesi a két legesélyesebb dartsos a vb-címre. A    Van Gerwenre 2.25-ös szorzót kínál, Price sikere pedig 5.50-szeres pénzzel kecsegtet. Mindenki más bőven két számjegyű oddsot kapott a bukitól, Peter Wright és Rob Cross egyaránt 15.00-ös számmal szerepel az iroda kínálatában, míg Gary Anderson és a tavalyi döntős Michael Smith neve mellett 19.00 szerepel. 
 

>>> Nincs még bet365-számlád? Regisztrálj, használd a H3WIN bónuszkódot és markold fel a 15.000 HUF fogadási kreditet! <<<


Ami egyébként a sorsolást illeti, előbbi kettő Price, utóbbi kettő Van Gerwen ágára került és az elődöntőben találkozhatnak a két topfavorittal. A címvédő hollandnak ez nem rossz sorsolás, hiszen Smith ellen dominálja a párharcukat, Anderson pedig óriási kérdőjel, hogy mennyit tud javulni a világbajnokságra. "Mighty Mike" útjába még James Wade vagy Ian White kerülhet a veszélyesebb játékosok közül, de mivel csak a negyeddöntőben randevúzhatnak, nehéz elképzelni, hogy ott már, 5 nyert szettig tartó küzdelemben bármelyikük is borítani tudná a papírformát. 

Van Gerwen az első világbajnoki címe után görcsösen akarta a másodikat, ám miután 2017-ben ismételten felért a csúcsra, azóta meglehetősen nehéz rajta fogást találni a londoni színpadon. Price-ban ugyan komoly potenciál van, de elég kellemetlen a sorsolása és ne felejtsük el, hogy a világbajnokságról eddig egy harmadik kör volt a legjobb eredménye.

Aki Van Gerwen végső győzelmében gondolkozik, annak nincs értelme tovább várnia, mert ennél feljebb aligha emelkedik a szorzója.

Sőt, egy-egy nagyobb tét hatására még csökkenhet is, márpedig abban biztosak lehetünk, hogy lesz olyan fogadó, aki rendesen megkínálja.

A 2020-as PDC világbajnokság december 13-án, pénteken veszi kezdetét.

{"headTitle":"PDC világbajnokság 2020","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-13 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Végső győztes: Michael van Gerwen","odds":"2.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

 

megosztom