Átigazolás

Ilyen szorzón inkább Bale maradását húznánk be

megosztom

A walesiek élő legendája könnyen lehet, hogy bő hat év után elhagyja Madridot, de szerintünk leghamarabb a nyáron.

A Real Madrid kegyvesztett sztárjának, azaz Gareth Bale-nek az átigazolásával legutóbb júniusban foglalkoztunk. Akkor még 1.30-as oddson mérték a maradását, ami a jelen állapotok szerint egyre valószínűtlenebbnek tűnik.

A mellőzött támadó legutóbb azzal verte ki a biztosítékot a Királyi Gárdánál, hogy a walesi Eb-kijutást az alábbi zászlóval ünnepelte. "Wales. Golf. Madrid. Ebben a sorrendben." - állt a szöveg a humorosnak szánt üzeneten, ám a madridiak nem nevettek olyan jóízűen, mint Bale.

"Tiszteletlen. Helytelen. Hálátlan. Ebben a sorrendben.” - a spanyol Marca ezzel a frappáns címmel jelent meg csütörtökön. Állítólag a klubnál még van, aki bízik abban, hogy a walesinek lesz jövője a csapatnál, de a legfrissebb sajtóértesülések szerint úgy tűnik, hogy London felé veheti az irányt.

Az AS informátorai úgy tudják, hogy a Tottenham élére frissen kinevezett Mourinho mindenképpen erősíteni akar a támadószekción és ennek kiemelten fontos eleme lenne Bale. Az oddsok szerint is egy reálisabb a váltás, hiszen jelenleg ugyanannyit fizetnek a bukik arra, hogy marad, mint, hogy nem. Mi is úgy véljük, hogy távozni fog Madridból, viszont nem valószínű, hogy ezt meglépi nyár előtt - ezt ügynöke is megerősítette -, így a maradására kiszabott oddsban érzünk némi értéket.

{"headTitle":"Gareth Bale csapata 2020.02.03.","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-03 00:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Real Madrid","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Tottenham","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Man United","odds":"5.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Bármely kínai klub","odds":"7.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"PSG","odds":"10.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Barcelona","odds":"21.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
unibet

 

megosztom