Darts

Gigantikus kombit raktunk össze - 17-szeres pénz jöhet a konyhára!

  • Cesc18
megosztom

Pénteken brutális meccsdömpinggel veszi kezdetét a 2019-es Players Championship Finals.

Két szakaszban, két táblánál, összesen 32 mérkőzést bonyolítanak le pénteken, tehát a nap végére megfeleződik a 64-es mezőny.

A széles kínálatot kihasználva, össze is raktunk egy 11-es kombit, amelyen csupa papírformára fogadunk, ám a komoly tippszám miatt az eredő odds így is 17.23-ra jött ki. Lássuk!

A délutáni szakaszból Glen Durrantre, Michael Smith-re, Dave Chisnallra és Ian White-ra esett a választásunk. Gyakorlatilag csupa forró játékosok, akik az elmúlt hetekben jó formát mutattak és Mineheadben is a favoritok közé tartoznak. 

Durrantre az a Scott Baker vár, aki ugyancsak idén csatlakozott a profik mezőnyéhez, ám egyelőre jóval szerényebb eredménysort tud felmutatni, mint Duzza. Egyértelműen Durrant a jobb és sikeresebb játékos kettejük közül és ezt az oddsok is jelzik.

Smith azzal a Martin Schindlerrel csap majd össze, akivel egy hete a Grand Slam keretén belül is megmérkőzött. Akkor egy tét nélküli meccset játszottak a csoportküzdelmek alatt, de a németnek még így sem sikerült borítania a papírformát. 

Jól fut Chizzy szekere, már csak az a kérdés, hogy mikor robbant egy igazán nagyot? - Fotó: PDC

Chisnall ellenfele Matthew Edgar lesz, aki rutinos PDC játékos, de sok maradandót eddig nem nyújtott a pályafutása alatt. A PCF-re harmadik alkalommal csúszik be, de sem tavaly, sem pedig 2016-ban nem élte túl az első kört, és most is komoly meglepetésnek számítana, hiszen Chizzy egész ősszel nagyon magabiztos játékot nyújt. 

White a szurkolók körében nagyon kedvelt Devon Petersennel meccsel majd. Rettentően szórakoztató figura a dél-afrikai, de játékban egyre kevesebbet mutat, így egyértelműen az angolnak adjuk ezt a meccset. 

Az esti program elején Krzysztof Ratajski és Gerwny Price mutatkozik be. Utóbbi megvédte a címét a Grand Slamen, óriási önbizalommal játszik, így nem kérdés, hogy nyeretjük az utolsó helyen kvalifikált Mickey Mansell ellen. A lengyelre nehezebb meccs vár Steve Lennon ellen, ám az ír most már jó ideje elvesztette a fonalat és a GS-en sem igazán brillírozott, még ha a csoportjában két meccset meg is nyert.

bet365

Ha már fentebb forró játékosokat említettünk, akkor mindenféleképpen ide tartozik Gabriel Clemens is. A német nagyon szépen lépdel előre és egyre több major tornán láthatjuk. Ellenfele az a Mark McGeeney lesz, aki Durranthez és Bakerhez hasonlóan idén csatlakozott a PDC-hez, ám egyelőre csak szerényebb eredményeket tud felmutatni. 

Ami a szelvényünk maradék négy játékosát illeti, nyeretjük még Adrian Lewist, Daryl Gurney-t, Michael van Gerwent és Peter Wrightot. Papíron előbbire vár a legnehezebb feladat Josh Payne ellen, ám amilyen akarással és formában játszik Jackpot, nem igazán féltjük. 

{"headTitle":"Players Championship Finals 2019","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-22 13:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Durrant + Smith + Chisnall + White + Ratajski + Price + Clemens + Lewis + Gurney + Van Gerwen + Wright","odds":"17.23","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

 

megosztom