Angol foci

Mourinhóval sem tűnik reálisnak a BL-szereplés

megosztom

José Mourinho visszatért, méghozzá ismét a Premier League-be, ezúttal a Tottenham csapatánál próbálhat szerencsét. De vajon képes lesz visszatérni a korábbi sikereihez?

Derült égből villámcsapásként ért sokakat, hogy kedden este a Tottenham bejelentette, hogy öt év közös munka után elköszön Mauricio Pochettino vezetőedzőtől. Az argentin tréner tavaly még az év edző díjra is jelölt volt, csapatával pedig bejutott a Bajnokok Ligája fináléjába is. Öt hónappal később viszont el kellett köszönnie a játékosaitól.

Pochettino vesztét az idei bajnoki teljesítmény okozta, a Tottenham 12 forduló után csak a 14. helyen áll a Premier League-ben, lemaradása a Bajnokok Ligája-indulást érő 4. helytől 11 pont, a listavezető Liverpooltól viszont már 20.

A londoniak vezetői sokáig nem hagyták kétséget között a csapatot, szerda reggel már be is jelentették José Mourinho érkezését. A portugál menedzser legutóbb a Manchester Unitednél edzősködött, ám a Vörös Ördögöktől 2018 decemberében a gyenge eredmények miatt távoznia kellett. Azóta leginkább televíziós szakkommentátorként lehetett Mourinhóval találkozni.

Fotó: Tottenham Hotspur facebook.com

Mourinho kinevezése komoly kockázatokat jelent, hiszen a Special One a Real Madridtól való távozása után csak kisebb címeket tudott bezsebelni, igaz a Uniteddel 2017-ben megnyerte az Európa Ligát is.

A Tottenham játéka és kerete sem feltétlenül passzol Mourinho játékfelfogásához, bár ezen nyilván lehet dolgozni, de kérdés, hogy a Spurs-játékosok miként viszonyulnak majd a portugálhoz, akik egy teljesen más karakter, mint Pochettino.

Hogy a Tottenhamnél képes lesz-e megújulni a Special One, az néhány hónap múlva kiderül, mindenesetre a bukmékerek egyelőre nem dobták hagyat magukat a portugál visszatérésétől.

A Tottenham számára az oddsok alapján továbbra is elérhető a TOP6-os helyezés a PL-ben, de a legjobb négybe kerülésre a szorzók alapján már limitáltak az esélyeik.

Te mit gondolsz, mire megy a Tottenham Mourinhóval?

 

 

 

 

 

{"headTitle":"Premier League 2019/20 - Tottenham piacok ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-23 13:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Első négyben végez ","odds":"3.75","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Első hatban végez ","odds":"1.4","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Hetedik vagy rosszabb ","odds":"3","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}
297674

 

megosztom