EURO 2020

Ezt várjuk mi - tippek a walesi-magyarra

megosztom

Sorsdöntő meccs előtt áll válogatottunk Walesben, ahol biztosra csak és kizárólag győzelem esetén mehet. Vajon összejön az az oly áhított siker, vagy elbukik a csapat? Minderre szerkesztőink, tippmestereik keresték a választ.

Reméljük a rossz főpróba után sikeres előadás következik. - Fotó: twitter.com/mlszhivatalos

mr.blonde

Marco Rossi arra számít, hogy Wales nagyon megnyomja majd az első 20 percet. Ezzel az állítással teljes mértékben egyet tudok érteni, a hazai pályán játszó és jobb erőkből álló Wales számára ez egy logikus stratégiának tűnik.

Különösen úgy, hogy a magyar védelem korábban nem látott felállásban áll majd fel. Az újonc Nagy Zsolt biztosan megkapja majd a 'figyelmet', ha én lennék Ryan Giggs helyében, biztosan megpróbálnám nyomás alá helyezni a tapasztalatlan védőt.

Kulcsfontosságú lesz az ez az időszak a mérkőzés szempontjából, de sajnos az elmúlt meccseket látottak alapján nem vagyok túl bizakodó. A szlovákok, a horvátok és az uruguayiak is bevették a kapunkat az első félidőben, márpedig ezúttal is egy minőségi csapat ellen meccselünk.

Nem zárom ki azt sem, hogy mi (is) betalálunk az első félidőben, egy pontrúgás vagy egy precízen kivitelezett kontra után lehet majd esélyünk nekünk is.

Szerintem nem lesz 0-0 a szünetre, így az első félidő gólszámos fogadással próbálkozom.

Tipp: 1. félidő gólok száma 0.75 felett@1.78    

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

varin

Azt a szívességet, amit Uruguay megtett a stadionavatón, nevezetesen hogy nem lőttek 30 perc alatt kb. 5-öt, most nem várhatjuk el Walestől.

Bale-ék nem taktikázhatnak, nem számolgathatnak, nekünk kell rontaniuk és hamar döntésre vinni az Eb kérdését. Ha látták, milyen állapotban van a hátsó sorunk, rámennek arra, hogy minél hamarabb megszerezzék a kétgólos előnyt, aztán jöhet az óvatos kontrajáték.

A realitások azt mutatják, csoda kell a kijutáshoz.

Tipp: Wales góljai 1,5 felett @ 2.05    

gb1

Nehéz mit írni ismételten, de kénytelenek vagyunk racionálisan nézni a helyzetet, hiszen ahogyan már sokszor hangsúlyoztuk, félre kell ilyenkor tenni a szurkolói énünket. Az igazság az, hogy az előzetesek alapján és a realitás talaján maradva igen is Wales a favoritja a meccsnek, bár az 1,70 körüli szorzót határesetnek érzem value szempontból. 

Bale-ék a másik két nagy riválisukkal is underes meccset játszottak otthon, ahogy ugyebár a velünk vívott odavágó is csak egy találatot hozott. Nem kérdés, hogy hihetetlenül óvatos játékra van kilátás, mivel egyik szakvezető sem akar majd fejjel a falnak küldeni seregét, tehát értelemszerűen ezúttal sem számítok nagy szüretre. Mivel az underre szabott szorzó majdnem annyi, mint a hazai sikeré, így szerintem abban valamelyest nagyobb lehet az érték, hiszen pár meglepetéseredményt magába foglal. 
 

Tipp: Kevesebb, mint 2,5 gól @1.66    

unibet

Tomihmv

Rengeteg problémája van válogatottunknak, különösen a védelem összeállításával lesznek gondjai Rossinak. Így nem meglepő, hogy a bukmékereknél Wales számít igen komoly favoritnak, de 1.70 körüli oddsért személy szerint biztosan nem fogadok a magyarok ellen.

Mivel Szlovákia borítékolható, hogy veri Azerbajdzsánt hazai pályán, így mind a walesieknek, mind a mieinknek csak és kizárólag a győzelem az egyetlen elfogadható eredmény, vagyis egy kőkemény adok-kapok alakulhat ki Cardiffban, mind a gólok, mind pedig a büntetőlapok terén.

Előbbit nem kell ecsetelni, hiszen, amely gárda hátrányba kerül, az onnantól kettőzött erővel támad majd, így pedig az utóbbi opcióra is érdemes lehet fogadni. Egyrészt mindkét fél igen "színes" meccseket játszik a selejtezősorozatban - az odavágó hat sárgát hozott -, másrészt ez egy olyan mérkőzés, amely után már nincs javítási lehetőség, így egyik játékos sem habozik majd, ha meg kell akadályozni az ellenfelet, harmadrészt pedig a bíró az a Hategan - igen, román - lesz, aki rengeteg lapot oszt ki.

Mindezek tükrében tehát jó esély van arra, hogy a 2 gól felett - 0 vagy 1 gól esetén vesztes csak -, illetve a legalább 7 büntetőlap zöldüljön.

Tipp1: Gólok száma 2 felett (ázsiai gólok) @ 1.61 

Tipp2: Büntetőlapok száma 6,5 felett @ 2.14 


Ti mire fogadnátok a Wales-Magyarország Eb-selejtezőn?

[2942215] 2019-11-19 20:45:00 Wales - Magyarországx;
megosztom