EURO 2020

Jól fizet, ha lestoppoljuk Gareth Bale-t

  • mr.blonde
megosztom

A walesiek legnagyobb sztárjától kell talán a leginkább tartanunk a keddi esti sorsdöntő mérkőzésen.

Baljós előjelekkel várja az elmúlt időszak legfontosabb tétmérkőzését a magyar labdarúgó-válogatott, amely kedden este Cardiffban Wales ellen vív ki-ki meccset a 2020-as Eb-részvételért.

Marco Rossi csapatának akkor van esélye egyenes ágon kijutni a tornára, ha legyőzi a walesi válogatottat, a döntetlen csak abban az esetben elegendő, ha Szlovákia odahaza nem bírja megverni a már biztos csoportutolsó Azerbajdzsánt.

280443

A kedd esti mérkőzésen természetesen a fogadóirodák Wales csapatát favorizálják, Ryan Giggs együttese cikkünk írásának pillanatában nagyjából 1.70-1.75 körüli szorzón fogadható, míg a mieink sikere akár 5,50-szeres oddsot is fizethet.

Ha azt vesszük figyelembe, hogy Wales odahaza veretlen, míg a magyar válogatott idegenben csak az azerieket tudta legyűrni, akkor jogosnak is gondolhatjuk ezeket a számokat.

Sajnos azt sem szabad elfelejteni, hogy a védelem alapembereinek hiánya komoly érvágást jelent a válogatott számára és arról ne is beszéljünk, hogy Walesnek akad több klasszis játékosa is.

Az egyik Gareth Bale, akivel kapcsolatban már írtunk arról, hogy mennyire motiváltabban focizik, ha a nemzeti csapatban kell játszania. A Real Madridban idén csak mellékszereplőnek számító szélső a walesiek soraiban talán a legfontosabb láncszem, ezen a sorsdöntő meccsen pedig alighanem oda is teszi majd magát.

Bale idáig minden mérkőzésen kezdő volt a selejtezőben, a 600 perc játékidő alatt pedig két gólig jutott. Ezt a két gólt egyaránt a cardiffi aréna gyepén lőtte, ráadásul mindkét találat rendkívül fontos volt.

Az első még az azerieknek lőtt győztes gólt volt, amit a 84. percben szerzett, a második pedig a horvátok elleni pontmentéshez volt elengedhetetlen.

Nem vitás, hogy Rossinak ki kell találnia valamit Bale semlegesítésére. A budapesti odavágón az első félidőben akadtak ezzel problémáink, a második játékrészben már jobban működött Bale levédekezése, de azért tegyük hozzá, hogy akkoriban Bale erősen formán kívül volt.

A 22bet-nél fogadhatunk arra, hogy Gareth Bale a kapuba talál vagy sem. Természetesen a 30 éves támadó rendelkezik a legkisebb szorzóval, vagyis a bukmékerek szerint neki van a legtöbb esélye a kapuba találni.

Ebből kifolyólag viszont a 'kontratipp' is viszonylag korrekt oddson fogadható, egészen pontosan 1,71-es szorzót kapunk arra, ha Gulácsi  Péter megőrzi a kapuját Gareth Bale-lel szemben.

Szerinted melyik itt a jó fogadás?

 

 

 

 

{"headTitle":"Wales - Magyarország ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-19 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gareth Bale bármikor gólt szerez - IGEN","odds":"2","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Gareth Bale bármikor gólt szerez - NEM","odds":"1.71","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","bookmaker":"449"}]}
22bet

 

[2942215] 2019-11-19 20:45:00 Wales - Magyarországx;
megosztom