Darts

Jön minden idők egyik legbotrányosabb meccsének visszavágója!

 • Cesc18
megosztom

Szombaton Price - Anderson és Van Gerwen - Lewis negyeddöntőket rendeznek Wolverhamptonban.

Azt már tudjuk, hogy az alsó ági elődöntőben Peter Wright és Glen Durrant méri majd össze a tudását, szombaton pedig arra is fény derül, hogy a másik elődöntőben kik néznek majd farkasszemet egymással vasárnap kora délután.

Grand Slam of Darts, 8. játéknap   
Kezdés Mérkőzések 1 2
20:00 Gerwyn Price - Gary Anderson 1.62 2.30
21:00 Michael van Gerwen - Adrian Lewis 1.11 6.50

Az est első negyeddöntőjében a 2018-as finálé visszavágójára kerül sor, azaz a címvédő Gerwyn Price és Gary Anderson feszül egymásnak. Nincs jelenleg a PDC-ben parázsabb rivalizálás, mint az övék, ez pedig éppen az egy évvel ezelőtti meccsüknek köszönhető, ami kis híján botrányba fulladt. 

Price nem egy visszafogott figura, de a tavalyi döntőben túllépte a sportszerűség kereteit és addig provokálta a skót riválisát, aki végül meglökte a walesit. Gary megúszta figyelmeztetéssel, Price viszont több pontban is megszegte a DRA előírásait, így végül a trófea mellé begyűjtött egy vaskosabb pénzbüntetést és egy 3 hónapos eltiltást is.

Anderson kifejezetten utál Price ellen játszani. - Fotó: PDC

A két játékos a balhés meccse óta állt már egy színpadon Las Vegasban, a US Darts Masters keretén belül, viszont az igazi visszavágóra most kerül sor. 

Price-nak címvédőként nem volt egyszerű dolga megfelelnie a csoportküzdelmek alatt, de amikor nagyon kellett, akkor tudta előhúzni a legjobbját, a nyolcaddöntőben pedig már igazán felszabadultan játszhatott. Noha Darren Webster nem állította igazán komoly kihívás elé, azért komoly fegyvertény, hogy 10-1-gyel tudta elintézni az angolt - pedig Webster beceneve a Pusztító...

Ami Andersont illeti, klasszisokkal jobb formát mutat, mint Amszterdamban - igaz, azt a teljesítményét nem nehéz felülmúlni -, ugyanakkor a csúcsformájától még nagyon messze van. Jól kezdte a tornát, de az utolsó csoportmeccsét elveszítette Webster ellen és a nyolcaddöntőben sem játszott túlságosan meggyőzően. 

 

>>>Nézd az Unibet TV-n a Grand Slam of Darts összes mérkőzését élőben és fogadj 25%-os élő nyereménynövelővel! Nyiss számlát és markold fel a 20.000 HUF kezdőbónuszt!<<<


Gary az előző meccse után azt nyilatkozta, hogy jelenleg azon az úton jár, amelyen nincs előre meghatározott terv. Kívülről is az látszódik, hogy most sérülés talán nem hátráltatja, viszont nem elég gördülékeny a játéka és nincs meg benne az az igazi gyilkos ösztön. 

Meglátjuk, hogy az extra motiváció mit hoz ki a skótból, de véleményünk szerint ez a meccs inkább a walesinek áll, akiben jelenleg sokkal inkább benne van egy kiemelkedő teljesítmény.

unibet

Price és Anderson rangadója után már csak egy hely lesz kiadó a legjobb négy között, erre pedig Michael van Gerwen és Adrian Lewis pályázik. Ez sem nevezhető éppen egy gyenge negyeddöntőnek, hiszen két többször világbajnok feszül majd egymásnak. 

Ugyan Lewis nem azon a szinten játszik, mint amikor a vb-trófeákért harcolt, ám a nyolcaddöntőben James Wade ellen előhúzott valamit a régiből. Honfitársa 9-6-ra lépett meg ellene, de Jackpot nem adta fel és elképesztő játékkal fordított 10-9-re. Szépen építkezik az angol, több önbizalom növelő győzelme is volt a tornán, amikből a holland ellen is profitálhat. 

Természetesen ettől függetlenül Van Gerwen a mérkőzésük toronymagas favoritja. Noha az előző körben Ian White 7-7-ig tartani tudta a lépést a hollanddal, de aztán a világelső két 11 nyilassal gyorsan elvette a kedvét az angolnak. 

Egy nagyon szórakoztató és élvezetes meccset várunk, melyen kiszakadhat a 180-as zsák. Az előző körben mindketten ontották magukból a maximumokat és miután fekszik egymásnak a stílusuk, így jó kis adok-kapok elébe nézünk. 

{"headTitle":"Grand Slam of Darts, 8. játéknap","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-16 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Price + Van Gerwen","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

 

 • Pro
  MoneyMaker
  2019. november 15., Péntek 12:05
  • Ország:Anglia
  • Fogadás típusa:Alatt/fölött
  • Tipp:Total 180s: Over 15.5
  • Időszak:Teljes játékidős fogadás
  • Odds:1.83
  • Eddig éri meg:1.72
  • Tét:6
  • INDOKLÁS:

   Az előző körben mindketten piszkosul jól dobták a tömeget. Van Gerwen 17 leg alatt, Lewis pedig 19 leg alatt varázsolt be 9 darab 180-at. Egymás ellen is egy nagyon jó meccsre van kilátás. Lewis felszabadultan, nyomás nélkül játszhat és ha úgy sül a keze, mint eddig, akkor a hollandból is kihozhatja a legjobbját. Én komoly adok-kapokra számítok és két ilyen tömeggyáros meccsén nem sok a 16 darab 180.

  • Eredmény:

   18

  • kimenetel
   Nyereség
  • 4.98
megosztom