EURO 2020

Rámegyünk a "tutira" a román-svéden

  • Tomihmv
megosztom

Eszméletlen nagy téttel bír a felek találkozója, de mi megtaláltuk a "legbiztosabb" fogadást a rangadóra.

Alighanem ezúttal is megtelik a Nemzeti Aréna Bukarestben. - Fotó: twitter.com/hai_romania

Óriási, gigatéttel bíró rangadót rendeznek az F jelű csoportban, pénteken, Bukarestben a Nemzeti Arénában, ahol Románia Svédországot fogadja. Hogy mi is pontosan a tét? A hatos második helye, vagyis az Európa-bajnokságra való kijutás!

A felek közt mindössze egy pont a differencia a Skandinávok javára, akiknek tehát már a döntetlen is jó eredménynek számítana, hiszen a hétfői, utolsó kanyarban Feröer-szigeteket fogadják otthon, ahol biztos, hogy begyűjtik a három pontot, így a jelenlegi pontelőnyük kitartana a végelszámoláskor.

A románoknak tehát csak és kizárólag a győzelem lenne jó, ráadásul egy olyasfajta siker, amivel a kinti 1-2-t "felülírják", tehát az 1-0 már tökéletes lenne számukra. Ugyanakkor ezen felül, az utolsó körben pontot kellene szerezniük Spanyolországban, ami nem számít egyszerű feladatnak, de mivel a hispánok, már kint vannak az Eb-n, így egy remi benne lehet a pakliban.

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

bet365

Aligha várható tehát szép mérkőzés Bukarestben, köszönhetően a kőkemény eredménykényszernek, illetve annak, hogy a vendégeknek már a gól nélküli remi is jó, míg a hazaiaknak elégséges lehet egy gólt begyötörniük, ha hátul nem hibáznak.

A svédeknél ugyan Claesson, Durmaz, Johansson, Augustinsson és Krafth, míg a románoknál Pantilimon, Chiriches, Grigore, Maxim, Chipciu, Grozav és Andone is kimarad ilyen vagy olyan okok miatt, de így is mindkét fél igen impozáns keretet trombitált össze, avagy tényleg egy szoros, brusztolós meccsre van kilátás.

Egyébként már a felek odavágója is kemény volt, az a találkozó öt sárga lapot hozott és a fentebb említettek alapján a visszavágó is a büntetőlapokról szólhat. Pláne úgy, hogy a játékvezető az a Daniele Orsato lesz, akinek idén 6,81 büntetőlap (!) az átlaga meccsenként - a sárga egy, a piros két pontot ér, egy játékos maximum három pontot szerezhet -, a legutóbbi válogatott meccse pedig a horvát-magyar volt, ahol hat büntetőlapot osztott ki úgy, hogy Kleinheislert az 56. percben második sárgával lezavarta a pályáról.

Minden jel arra mutat tehát, hogy egy brutális, lapgazdag mérkőzés vár ránk pénteken, vagyis érdemes lehet a büntetőlapokba fektetni, főleg ilyen határon.

{"headTitle":"Románia - Svédország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-15 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Büntetőlapok száma 5 felett (ázsiai lapok)","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[2942191] 2019-11-15 20:45:00 Románia - Svédországx;
megosztom