Felkészülés

Megtripláznánk a pénzünket Messi visszatérésén

megosztom

Messi letöltötte eltiltását és visszatér az argentin csapatba, amely a közelmúlt eredményei alapján jobb passzban van Brazíliánál.

Szaúd-Arábia fővárosában, Rijadban mérkőzik meg egymással pénteken a két dél-amerikai óriás, Brazília és Argentína. Bár papíron csak egy hírverő vagy ha úgy tetszik, barátságos mérkőzésről van szó, ebben a párosításban ez a fogalom nem igazán létezik, hiszen két örök rivális, két szomszédos futballnagyhatalom csatájáról beszélünk.

Nagyjából elmondható, hogy a csapatok átlagosan évente legalább egyszer megmérkőznek egymással, az utóbbi időszakban pedig inkább a brazilok jöttek ki jobban ezekből a párharcokból.

[3204604] 2019-11-15 18:00:00 Brazília - Argentínax;5

Az oddsok alapján most is inkább a selecao számít esélyesebbnek, de azért a 2.20 körüli szorzó jelzi, hogy bőven nem egy lefutott meccsről van szó. Főleg úgy nem, hogy Argentína csapatába visszatér az eltiltását letöltő Lionel Messi is, aki a Barcelonában egyre jobb formát mutat, legutóbbi tétmeccsén pedig ismét olyat villantott, amire a világon talán csak egyedül ő képes.

A brazil válogatottból ugyanakkor hiányzik majd Neymar, Ederson és David Neres is, jó hír viszont, hogy a kapus Alisson viszont újra ott lehet a gólvonalon.

Mire érdemes fogadni?

Első ránézésre nem tűnik túl izgalmasnak ez a mérkőzés, hiába mindkét oldalon a szupersztárok egész sora. A szaúdi helyszín nem éppen egy motiváló tényező ezeknek a futballistáknak, az pedig, hogy semmi tétje nincs a meccsnek, csak tovább erősíti ezt az érzetünket.

Az elmúlt évek barátságos meccsein nem is nagyon szakították szét az istrángot a csapatok ezeken az összejöveteleken: az utolsó három "frendlin" összesen négy gólt láthatott a nagyérdemű.  Nem véletlen, hogy ezúttal (is) +/-2,25 gólos határt húztak meg a fogadóirodák a gólok számára.

Sajnos ez elég pontos határnak tűnik, hiszen ugyanúgy lehet ez over, mint under, szóval ezt az opciót annyira nem erőltetnénk.

Ami egy ilyen meccsen szerintünk megérhet egy próbát, bevállalni egy nagyobb oddsot, amit mi most a döntetlen formájában találtunk meg.

{"headTitle":"Brazília - Argentína ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-15 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mérkőzés eredménye - döntetlen ","odds":"3.33","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/pinnacle/go","bookmaker":"7"}]}
[3204604] 2019-11-15 18:00:00 Brazília - Argentínax;
megosztom