Magyar foci

Hajdú B. tippje hat és félszeres pénzt érne a stadionavatón

megosztom

A legnépszerűbb tévériporter saját statisztikája szerint nem lehet más a pénteki meccs vége.

Péntek este hét órától új korszak köszönt be a magyar labdarúgás életébe, hiszen felavatják az új Puskás Ferenc Stadiont. Az új nemzeti aréna nemzetközi mértékkel is igen nagy létesítménynek számít, ekkora stadionokkal pedig csak az igazán nagy futballnemzetek rendelkeznek.

Érthetően óriási az érdeklődés a nyitómeccs kapcsán, az MLSZ által a szurkolók rendelkezésére bocsájtott több, mint 40 ezer belépő három nap alatt elfogyott, így pedig telt ház, vagyis 67 ezer ember nézheti majd a helyszínen, hogy mire megyünk a kétszeres világbajnok Uruguay legjobbjai ellen.

Az egyik ember közülük a mérkőzést a köztévé sportcsatornáján közvetítő Hajdú B. István lesz. Magyarország legnépszerűbb tévériportere az M4 Sport felvezető műsorában nosztalgiázott egy picit, majd azt is elárulta, hogy milyen végeredményt vár a péntek esti Magyarország - Uruguay találkozótól.

"Nagyon kevés ország lehet a világon, amely ellen Uruguay soha nem tudott mérkőzést nyerni, viszont Magyarország ilyen. Tekintve, egyébként hogy én a Puskás Stadionban vagy a Népstadionban összesen három válogatott meccset közvetítettem és mind a három 1-1-es döntetlennel végződött, én most ha fogadnom kellene, akkor tennék az 1-1-re. De nem fogok" - mondta mosolyogva a népszerű tévés.

Ha már Hajdú B. tippelésre adta a fejét, megnéztük mekkora haszonnal kecsegtet az általa megjósolt végeredmény.

Sajnos a bukmékerek kínálatában az 1-1-es végeredmény a második legvalószínűbb kimenetel ezen a találkozón, így "csak" 6,50-es szorzót kínálnak erre az opcióra.

Azonban ha belegondolunk, nem is olyan rossz ötlet ez, hiszen egy nyitómeccsen nekünk jó lenne elkerülni a vereséget, míg Uruguay számára egy döntetlen egy tét nélküli találkozón aligha okozna problémát.

Te mit gondolsz, mi lesz a meccs eredménye?

 

 

 

 

{"headTitle":"Magyarország - Uruguay - legvalószínűbb végeredmények ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-15 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Pontos végeredmény 0-1 ","odds":"6","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Pontos végeredmény 1-1","odds":"6.5","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Pontos végeredmény 0-0","odds":"7.5","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Pontos végeredmény 0-2","odds":"7.5","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Pontos végeredmény 1-2","odds":"9","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365","bookmaker":"23"}]}
[3062638] 2019-11-15 19:00:00 Magyarország - Uruguayx;
megosztom