EURO 2020

Ésszerű tippel próbálkozunk a francia-moldávon

  • mr.blonde
megosztom

Franciaország egy esti győzelemmel kijuthat a 2020-as Eb-re. Ehhez a gyengécske Moldovát kell legyűrnie Párizsban.

A H-csoportban török-francia versenyfutás zajlik a csoport első helyéért, azonban Izland sem mondott még le a továbbjutás lehetőségéről. Az északiak Isztambulban Törökország ellen lépnek pályára, ahol sorsdöntő kérdésekre kaphatunk majd választ.

Amíg a csoportrangadón ki-ki meccset játszanak a felek, addig Párizsban a világbajnok franciákra egyszerű feladvány vár Moldova legyőzésének formájában. A két csapatot nem lehet egy lapon említeni, nem is csoda, ha pusztán 1.01 körüli szorzókat kínálnak a fogadóirodák a gallok sikerére.

[2942087] 2019-11-14 20:45:00 Franciaország - Moldovax

Didier Deschamps közel világbajnoki kezdőt pakolhat majd fel a pályára, egyedül a juvés Blaise Matuidi hiányzik majd sérülés miatt a sztárok közül. A támadósorban összeállhat a Griezmann-Mbappé-Giroud trió, de bekerülhet a csapatba a bayernes duó, Tolisso és Coman is.

Meglehetősen támadó szellemű csapattal operálhatnak tehát a franciák, ami a 4-5-1-es defenzív stílust játszó moldávok ellen indokoltnak is nevezhető.

Mire érdemes fogadni?

A hendikepes határokat +/-4 gólon húzták meg a bukmékerek, míg a gólok számát illetően +/- 4.5 gólon állnak az egál határok. Az nem kérdés, hogy Franciaország sokkal erősebb csapat ellenfelénél, de ezek a hendikepek jól vannak belőve, így nem sok értéket lehet bennünk találni.

Ami ilyen esetben segíthet, ha picit szétnézünk az alternatív piacokon is. Például a lapok számát illetően találtunk egy tetszetős fogadási lehetőséget, ami arról szól, hogy a vendégek szereznek majd több büntetőlapot.

A csapatok kisinyovi meccsén 2-2-re végeztek ebben a műfajban a felek, de ott Mbappé a 91. percben egy műesésért kapott sárgával egyenlítette ki az állást.

Most viszont Párizsban vélhetően sokkal komolyabb nyomás alatt játszanak majd a moldávok, a litván Mazelka játékvezető pedig előszeretettel osztogatja a sárgákat a válogatott meccseken.

Nagyon sok múlhat majd azon, hogyan alakul a mérkőzés. Amennyiben Franciaország gyorsan megszerezi a vezetést és mondjuk hamar rá is duplázik, akkor kisebb a valószínűsége, hogy feszült mérkőzést láthatunk majd, abban esetben viszont, ha Moldova tudja tartani magát és nem jön a francia gól, úgy a légkör is feszesebb lehet.

Összességében arra számítunk, hogy Moldávia közel 90 percen keresztül komoly nyomás alatt lesz kénytelen futballozni, a franciáknál pályára lépő támadó klasszisok pedig sok egy az egy elleni játékot is bevállalhatnak majd a betömörülő ellenfél ellen. Ez szabálytalanságok formájában is megmutatkozhat és bár a franciák oldaláról is összejöhet egy-két lap, jó esélyt látunk rá, hogy a vendégek gyűjtik majd "szorgalmasabban" a kártyákat.

{"headTitle":"Franciaország - Moldávia ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-14 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Büntetőlapok hendikep - Moldávia - 1 (AH) ","odds":"1.78","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/pinnacle/go","bookmaker":"7"}]}
[2942087] 2019-11-14 20:45:00 Franciaország - Moldovax;
megosztom