Sportfogadás

Már kötésben is itt találod a legjobb szorzókat!

megosztom

Mostantól nem metszi meg az oddsokat a Pinnacle, ha több eseményt pakolnál fel kötésben.

Kifejezetten jó hírt kaptak a héten a Pinnacle játékosai, a szakmai körökben komoly elismerésnek örvendő fogadóiroda a jövőben nem különbözteti meg az egyes (single) és a többes (multiples) kötésben szereplő fogadások szorzóit.

Eddig ez nem így volt, a kombinációs fogadások esetében ugyanis néhány százalékponttal alacsonyabb szorzókat kínáltak fel a játékosoknak. Erre a Pinnacle közlése szerint azért volt szükség, mert a a terem a piac legalacsonyabb marginjával dolgozik, így némi korrekcióra voltak kényszerülve a többes kötések esetében. A mostani bejelentés értelmében azonban a jövőben ezt a 'szabályt' eltörlik.

A piac legjobb szorzóit itt találod

Mindez azért kifejezetten kellemes hír a fogadóknak, mert a     köztudottan a legkisebb marginnal dolgozik, így általános elmondható, hogy a legmagasabb szorzókat itt lehet megjátszani. A Pinnacle e tekintetben verhetetlen, így akik számára ez az egyik legfontosabb kritérium az iroda választásnál, azok ne is keresgéljenek tovább.

Olvasóink mondták
  • 'Kicsit megijedtem az első használatkor, mert nagyon idegen volt a felület. Nem is tudnám mihez hasonlítani, szóval barátkozni kell vele. Az oddsok viszont nagyon rendben vannak'
  • 'Befizetési bónusz ugyan nem volt, de hosszú távon az oddsokon szerintem meg fog térülni ennek hiánya.'
  • 'Nagyon meg vagyok elégedve az ügyfélszolgálattal. A problémám 10 perc alatt megoldották'

A rendkívül magas oddsok mellett a fogadási limitekben is verhetetlen az iroda, nem véletlen szokták mondani az online sportfogadás világában, hogy a Pinnacle a profi fogadók otthona. A legnagyobb piacokon akár több 10 millió forinttal is játékba küldhetjük a tippünket, de a kisebb piacokon sem érhet minket csalódás.

Ha valaki nagyban szeretne fogadni, akkor a Pinnacle-nél a helye, ugyanis nem kell tartani a drasztikus tétkorlátozástól sem.

 

Pinnacle kínálata kifejezetten széles, ráadásul a különféle sportágaknál alternatív határokat is adnak, így például egy over/under fogadásnál eltolhatjuk a line-t (ezeket csak bejelentkezve láthatjuk).

Egy 1998-ban alapított, úgynevezett ázsiai típusú fogadóirodáról beszélünk, amely jelenleg a világ egyik legnagyobbjának számít a sportfogadás szektorban. Ha ezek után kedvet kaptál ahhoz, hogy kipróbáld a Pinnacle-t, tekints meg részletes terembemutatónkat is, ahol még több információt megtudhatsz az hatharom.com egyik legrégebbi partneréről.

Szeretnék regisztrálni a Pinnacle-re!

pinnacle

 

megosztom