Tenisz

Ezt a tippet ennyiért meg kell próbálni a megállíthatatlan olasz meccsén

  • Cesc18
megosztom

Csütörtökön az ATP Next Gen Finals utolsó csoportmérkőzéseire kerül sor Milánóban.

Az A csoportban Alex de Minaur, míg a B jelű négyesben Jannik Sinner várhatja a legnyugodtabban a mai fellépését, hiszen mindketten veretlenül állnak a kvartettjük élén. A céljuk az lehet, hogy ott is maradjanak és akkor az elődöntőben elkerülik egymást. 

Az olasz srác a nap utolsó mérkőzésén Ugo Humberttel csap majd össze, akinek viszont abszolút tét nélküli lesz már ez a meccs, ugyanis két vereséggel a csoportja utolsó helyén áll és innen már matematikai esélye sincs a továbbjutásra. 

{"headTitle":"Ugo Humbert - Jannik Sinner","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-07 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Humbert nyer","odds":"3.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Sinner nyer","odds":"1.36","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Sinner nagyon meggyőzően kezdte a tornát Francis Tiafoe ellen, de a szerdai mészárlása még így is meglepő volt. Mindössze 56 perc alatt sima 3-0-lal intézte el azt a Mikael Ymert, aki ugyancsak jó formában érkezett Milánóba. 

Sinner már biztosan elődöntős Milánóban. - Fotó: ATP

Az olasz az eddigi két produkciójával egyértelműen bejelentkezett a trófeáért, és ha Humbertet is legyőzi, akkor veretlenül jut tovább az elődöntőbe, ami azért még tovább növelheti az egyébként sem alacsony önbizalmát.

Márpedig elég jó esélye van a győzelemre, mert Humbert eddig egyáltalán nem volt meggyőző. Hiába vágott neki a csoportja favoritjaként a tornának, nem tudott megbirkózni az esélyesség terhével. Ami talán a mentségére szólhat, hogy lehetséges, hogy nincs 100 százalékos állapotban, Ymer ellen ugyanis a hátával voltak gondjai és kapott is rá ápolást. 

bet365

Mire fogadjunk?

Oddsok alapján is elég egyértelműek az esélyek, de a fogadók még tovább tolják le az olasz szorzóját. Mi ebben az 1.36-ban nem látunk fantáziát, háromszoros pénzért viszont megérhet egy kis pénzmagot, hogy Sinner 3-0-ra nyer. 

Komoly bravúr lenne Humbert ellen is egy szettveszteség nélküli továbbjutás, de tényleg nagyon elemében van az itáliai, ami természetesen köszönhető a hazai közönségnek is. A franciát nem igazán motiválhatja már semmi sem, nyilván nem szeretne nyeretlenül távozni, de ennyi nem biztos, hogy elég lesz ahhoz, hogy maximumra pörögjön. 

Sinner esetében egyébként azt se felejtsük el, hogy Ymer 3-0-s legyőzése előtt Tiafoe-nak is kiosztott egy 3-0-t, miután az első szettet tie-breakben elveszítette. Tehát jelenleg egy 6-0-s szériában van, ami a szettnyeréseket illeti. 

{"headTitle":"Ugo Humbert - Jannik Sinner","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-07 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Sinner 3-0","odds":"3.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

 

megosztom