Bajnokok Ligája

Két spéci tipp a Barcelona - Slavia meccsre

megosztom

Győzelmével kiharcolhatja a továbbjutást a Barcelona. Prágában megizzadt a Slavia ellen, de a Nou Camp garancia lehet a sikerre.

Egy hét győzelmet számláló nyertes szériája szakadt meg hétvégén a Barcelonának, amely 1-0-s vezetésről kapitulált Valenciában a Levante vendégeként. A katalánok szerencséjére a Real Madrid és az Atlético Madrid is pontokat hullajtott, így megőrizték vezető helyüket a tabellán.

A BL-ben egyelőre veretlen a Barca, két siker és egy döntetlen áll a neve mellett, amellyel magabiztosan vezeti az  F jelű négyest. Mivel ezen a héten Dortmund-Inter meccset rendeznek, amennyiben a gránátvörös-kékek megszerzik a három pontot a Slavia ellen, úgy a továbbjutásuk gyakorlatilag el is dől.

303449

A kedd esti meccsnek természetesen a Barcelona az abszolút favoritja, Messiék győzelmét 1.15-1.20 környékén kínálják a bukmékerek, egy cseh győzelem pedig 15-17-szeres oddsot érhet teremtől függően.

A várható kezdőcsapatokat illetően túl nagy meglepetés egyik oldalon sem várható. A Barcából Luis Suárez biztosan hiányzik majd, miután az uruguayi csatár megsérült a Levante ellen, így a helyére Fati vagy Dembelé kerülhet - Messi és Griezmann mellé. A középpályára Arthur,Busquets, de Jong triót várnak a szakírók, a védelemben pedig az idei alapfelállás - Alba, Lenglet, Piqué, Semedo - várható. A cseheknél David Hovorka sérült, a védő az odavágót végigjátszotta.

[3170184] 2019-11-05 18:55:00 Barcelona - Slavia Praguex

 

Ha "ésszel" fogadnál..

Bár a Barcelona idén egyáltalán nem vádolható azzal, hogy kiegyensúlyozottan jól teljesítene, azért a Nou Campban nem lehet panasz a csapat produkciójára. Az összes idei tétmeccsét behúzták a katalánok és két gólt legalább mindig szereztek is. A Slavia ugyan az eddigi meccsein bizonyította, hogy nem lehet egy legyintés elintézni, de azért messze jár még az európai elittől, főleg egy Barcelonától.

Szerintem ebben a felállásban két gól van a csapatok között,de a -1,5-s hendire kínált szorzók nem valami fényesek. Éppen ezért inkább egy másik opciót érdemes megnézni, mégpedig a lapok piacán.

Az     1.75-ért méri, hogy a Slavia szerez majd több lapot, ami bőven vállalható választásnak tűnik.

Az odavágón 4-2-re nyerte a lapok csatáját a Slavia, pedig a Barcelonánál csak 53%-ban volt a labda. Ezúttal ennél magasabb labdabirtoklási fölényre számíthatunk, ezáltal pedig nagyobb nyomás alá is helyezhetik a cseheket.

A Barca három csatárától jó eséllyel besárgul majd a Slavia, míg a hazai oldalon a megállító faultok hordozzák a lapesélyeket.

 

 

{"headTitle":"Barcelona - Slavia Praha ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-05 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Slavia Praha kap több lapot ","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"}]}

 

Ha inkább rizikóznál...

Ha már a fentebb a Barcelona hazai pályán mutatott pazar mérlegéről beszéltünk, meg kell jegyezni, hogy csupán egy alkalommal fordult elő, hogy Ter Stegen kapuja érintetlen maradt. Hiába játszanak klasszisok a katalánok hátsó alakzatában, szinte képtelenek lehozni kapott gólok nélkül meccseket. A Slavia cseh terepen kifejezetten gólerős gárda, a BL-ben egyelőre két gólja van.

Nem zárjuk ki, hogy a Nou Campban is a kapuba találnak, de hogy két gólt is szerezzenek, azért picit meredeknek tűnik. A mindkét csapat szerez gólt 1.80 körül mérik a fogadóirodák, viszont ha a pontos Slavia-gólt próbáljuk meg, ennél sokkal magasabb szorzót vadászhatunk le.

{"headTitle":"Barcelona - Slavia Praha ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-05 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Slavia Praha pontos gólok száma 1 ","odds":"2.7","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/pinnacle/go","bookmaker":"7"}]}
[3170184] 2019-11-05 18:55:00 Barcelona - Slavia Praguex;
megosztom