Női kézi BL

2,60-ért megszavazzuk a bizalmat Háfráéknak

megosztom

Pár évvel ezelőtt még tükörsima kettesnek ígérkezett ez a mérkőzés, most viszont nagy küzdés kell a Fraditól.

Bő két héttel ezelőtt a Ferencváros 37-31-re legyőzte Érden a horvát bajnok Podravka Vegeta együttesét, ezzel pedig megszerezte első pontjait a BL-ben. A szombati visszavágó a továbbjutás szempontjából nagyon fontos ütközet lesz, hiszen amelyik csapat itt nem szerez pontot, az a további fordulókban már komoly hendikeppel lesz kénytelen megküzdeni.

Bár a Podravka évek óta szerepel a Bajnokok Ligája főtábláján, eddig többnyire a futottak még kategóriába soroltuk. A magyar csapatok számára nem okozott gondot legyűrni a szerényebb képességű játékosokból álló podravkai alakulatot, avagy fix két ponttal lehetett számolni minden találkozót.

Csakhogy idénre a horvátok ügyesen erősítettek, az exveszprémi legenda, Zlatko Saracevic irányításával pedig egyre jobb eredményeket ér el a gárda. Erre ékes bizonyíték a norvég Vipers legyőzése (25-24), ami a szezon egyik legnagyobb meglepetésének számított, hiszen az északiak kerete teli van klasszisokkal és rutinos sztárokkal.

Éppen emiatt kell a Fradinak nagyon figyelnie. A horvátok hazai pályán újabb bravúrra készülnek, hiszen joggal gondolhatják úgy, hogy ami a Vipers ellen összejött, az a Fradi ellen is összejöhet. Azon a meccsen a norvégok nagyon beragadtak a rajtnál, a horvátok 5-0-s rohamot produkáltak, ezt az előnyt pedig kihúzták a végéig.
 

Kattints a részletekért!


Az érdi meccs ugyan hatgólos hazai sikerrel ért véget, de a szünetben még döntetlent mutatott az eredményjelző. Félidőben kidőlt a horvátok egyik legjobbja, ezt pedig nem bírták el a tempót fokozatosan emelő magyarok ellen.

Elek Gábor lányainak most is arra kell törekedniük, hogy ők diktálják a ritmust. Ha a horvátok akarata érvényesülne, az egy lassabb, töredezett játékot eredményezne, abban pedig az FTC nem túl erős.

Mire érdemes fogadni?

Néhány évvel ezelőtt egy ilyen szorzóra all in-t mondtunk volna, most viszont messze nem ez a helyzet. A közel 1.80-as odds rendkívül csábító, nehéz is otthagyni, csak sajnos a Fradi közel sem annyira meggyőző a mostani szezonban.

Az over/under határt +/- 57,5-re lőtték be az irodák, ami szintén kétesélyes. Az FTC védekezése elég harmatos, ugyanakkor a támadójáték továbbra is erős. A horvátok előrejátékban még elmaradnak az európai elittől, de a fejlődés azért tagadhatatlan.A gólok számát illetően talán még nagyobb a lutri.

Fogadásunk megalapozására a legjobb kiindulópont a két héttel ezelőtti odavágó. Akkor a Fradi - amikor összekapta magát - meg tudta oldani a feladatot. A minőség továbbra is a magyar csapat oldalán áll, így megszavazzuk a bizalmat Háfra Noémiéknek. A szerzett előny piacokon kínált 1-5-ös különbségre kínált 2.60-as szorzó kifejezetten izgalmasnak tűnik.

Te mire fogadnál ezen a meccsen?

 

 

 

{"headTitle":"Podravka Vegeta - Ferencváros","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-02 18:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szerzett előny - Ferencváros 1-5 góllal nyer ","odds":"2.6","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}
megosztom