Bulvár

Volt, aki telibe találta a Leicester 9-0-ját, ennyit kaszált vele

megosztom

Egy angol hobbifogadónak sikerült eltalálni a Southampton - Leicester City angol bajnoki 0-9-es végeredményét.

Mint azt bizonyára mindenki tudja, a Leicester City múlt pénteken 9–0-ra nyert a Southampton otthonában, ezzel pedig a Premier League történetének legnagyobb különbségű idegenbeli sikerét aratta. Az eddigi csúcsot a Manchester United tartotta, amely 1999 februárjában 8-1-re győzött a Nottingham Forest vendégeként.

Fotó: Leicester City FC - facebook.com

Az angol Mirror a meccs kapcsán arról számolt be, hogy egy 41 éves angol úriember, bizonyos Paul Adlam eltalálta a pontos végeredményt, aminek köszönhetően 1500 angol fontot - forintra átszámítva mintegy 570 ezer forintot - vághatott zsebre.

Az összeg ugyan nem milliós, de mivel mindössze 10 fontot kockáztatott érte, így azért jár a sűrű kalapemelgetés.

A lap beszámolója szerint egyébként Adlam élőben, 3-0-s vendégvezetésnél küldte játékba a tippjét, amikor a Soton már emberhátrányban is játszott.

A mérkőzést megelőzően 401-szeres szorzót kínáltak a 0-9-s végeredményre.

A fogadóiroda szóvivője egy leicesteri helyi lapnak azt mondta, hogy Adlam saját bevallása szerint kifejezetten szereti az efféle lehetetlen fogadásokat, tavaly nyáron például a Franciaország - Argentína (4-3) vb-mérkőzés pontos eredményének eltalálásával nyert 1600 fontot.

A szóvivő hozzátette, úgy gondolják, hogy Angliában senki más nem találta el a pontos végeredmény, bár más fogadóirodák adatairól természetesen nincsenek pontos adataik.

A Leicester City aligha tartozik a fogadóirodák kedvenc csapatai közé, miután 2016-ban úgy szerezték meg a bajnoki címet, hogy 5001-es oddsot kínáltak rá a bukmékerek.

A Rókák idén is jól szerepelnek, Brendan Rodgers együttese 10 forduló után a Liverpool-Manchester City duó mögött a harmadik helyen állnak a PL tabelláján.

A     jelenleg 2.37-es szorzót kínál arra, hogy a Leicester év végén benne lesz a TOP4-ben és 1.25-ös szorzót arra a kimenetelre, hogy a TOP6-ban zárnak.

[3055835] 2019-10-25 21:00:00 Southampton - Leicester Cityx;
megosztom