Tenisz

Erre fogadunk a nap legszórakoztatóbbnak ígérkező meccsén

  • Cesc18
megosztom

Négy év után újra megmérkőzik egymással Gael Monfils és Benoit Paire a Bercy közönsége előtt.

Komoly meccsdömping vár ránk a párizsi Masters szerdai játéknapján, melyek közül a francia házi rangadót, Gael Monfils és Benoit Paire összecsapását vesszük górcső alá. 

Két nagyon szórakoztató figura, akik egyben totálisan kiszámíthatatlanok is. Négy éve egy brutál fordulatos előadással szórakoztatták a Bercy közönségét. Akkor az első körben feszültek egymásnak és úgy tűnt, hogy Monfils könnyedén lelépi honfitársát, hiszen 6-2, 4-0-ra húzott el. A nagy előny tudatában azonban elvesztette a koncentrációját La Monf és visszaengedte a meccsbe Paire-t, aki dupla brékhátrányból egyenlített ki, majd behúzta a döntő szettet is. 

Monfils-t azóta nem is láthatta Bercy közönsége, ugyanis az elmúlt három évben kihagyni kényszerült ezt a tornát. Erőnyerőként idén sem kellett még pályára lépnie, így az a Paire elleni vereség az utolsó élménye a Bercy-ből. 

Jó kis presztízs csata lesz ez a két francia között, ami fogadás szempontjából komoly kihívást jelent. 

A US Open óta egyikük sem nyújtott túlságosan meggyőző teljesítményt, noha Monfils múlt héten Bécsben elődöntőzött, de azt elég simán bukta el Diego Schwartzman ellen. Paire Bázelben indult, de rögtön az első meccse után csomagolhatott is. Semmi akarás nem volt a játékában, fejben már inkább Párizsra fókuszált, ahol viszont nagyon motivált, hiszen hiába kapott meghívást a Davis Kupa csapatba, tudja, hogy onnan még ki is lehet kerülni, ha nem megfelelő a hozzáállása és a játéka. 

Tudom, hogy a kapitány még módosíthat a csapat összeállításán, ezért bizonyítani szeretném neki - különösen a gyenge ázsiai turné után -, hogy megvan a formám és a játékom. Elszánt vagyok és megmutatom, hogy tudok harcolni. 

- nyilatkozta Paire, aki az első meccsén 7-5, 6-4 arányban tudott Damir Dzumhur ellen nyerni.

bet365

Mire fogadjunk?

Monfils esetében kérdés, hogy milyen fizikális állapotban van, ugyanis az ázsiai szezonban sem volt teljesen egészséges és múlt héten is látszódott, hogy van néhány tapasz a testén. 

Ez egy kifejezetten szórakoztató meccsnek ígérkezik, hiszen mindketten rettentően tudják színezni a játékot. Mivel Paire ennyire motivált, azt gondoljuk, hogy inkább az ő oldalán van az érték, ugyanakkor Dzumhur ellen nem volt igazán meggyőző, így csak egy szettet szavazunk meg neki. 

{"headTitle":"Gael Monfils - Benoit Paire","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-30 14:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"A játékos nyer legalább egy szettet - Paire IGEN","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

 

megosztom