Tipp

Ez a hét fogadása? Óriási érték lapul ebben a kombiban?!

megosztom

A Fradi és a Fehérvár is harmadosztályú ellenfél ellen lép pályára a Magyar Kupában. A Bet365 kínálatában komoly értéket találunk.

Szerdán több tucat mérkőzést rendeznek a labdarúgó Magyar Kupában és pályára lép az egész NB I-es mezőny is. A címvédő MOL-Fehérvár Tiszaújvárosba, a rekordbajnok Ferencváros pedig a BKV Előre otthonába utazik. Utóbbi meccs kapcsán varin kolléga már megszült egy igen erősnek kinéző tippet.

A két topcsapatunk győzelme papíron nem lehet kérdés, hiszen mindkét klubnál fontos cél a jó kupaszereplés, így biztosan nem fogják fél vállról venni a meccseket. Rotáció ide vagy oda, esős és szeles idő ellenére nem látok olyan szcenáriót, amelyben meglepetések születhetnének.

Ha megfogadjuk a Fradi és a Fehérvár sikerét egy kettes kötésben, úgy 1.71-es szorzót kapunk.

Bár elsőre lehet, hogy nem tűnik túl acélosnak ez a szám, azért bizony ez komoly értékkel kecsegtet.

Összehasonlításképpen: a magyar állami bukméker online irodájában ez a kettes kötés 1.265-ös szorzót adna ki.

Ezek után nem is nagyon szaporítanám a szót, nálam ez a kombi a hét legerősebb tippjét jelenti, így nagyobb téttel rá is próbálok erre a fogadásra.

 

A fogadás jelenleg csak a     kínálatából érhető el.
Ha még nincs bet365-számlád, akkor IDE KATTINTVA máris készíthetsz egyet.

{"headTitle":"Magyar Kupa ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-30 12:30","footerTitle":"Játszd meg kombiban a tippeket 1,71-szeres pénzért cserébe!","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","events":[{"eventTitle":"BKV - Ferencváros - Ferencváros ","odds":"1.33","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Tiszaújváros - MOL Fehérvár - Fehérvár","odds":"1.28","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}

 

megosztom