Tenisz

Jó oddson verethetjük a hetek óta nyeretlen britet

  • Cesc18
megosztom

Kyle Edmund augusztusban nyert legutóbb meccset az ATP Touron, pedig többször is favorit volt.

Hétfőn megkezdődtek a küzdelmek Párizsban, a szezon utolsó Masters versenyén. Jó néhány játékosra ráférne egy kiemelkedőbb eredmény, hogy kozmetikázza az idei gyengébb évét. Ilyen például Kyle Edmund is, aki 2019-ben negatív győzelem-vereség mutatóval áll. 

A brit játékos tavaly októberben a legjobb világranglistás helyének (14.) örvendhetett, az idei pocsék szezonja után azonban 60 pozíciót csúszott hátra és már a 70-ben sincs a ranglistán. 

Hatalmas csalódás ez a szezon Edmund számára, igaz, mentségére szóljon, hogy a sérülések sem kímélték. Főként a térdével akadtak problémái, ami a Roland Garroson és Wimbledonban is erősen befolyásolta a játékát. 

Ez nem Edmund szezonja. - Fotó: ATP

Edmund a szezon második felében aktív volt az amerikai, az ázsiai és a fedett pályás időszakban is, azonban ezen tornákon sok örömét nem lelhette, hiszen immáron hét torna óta nyeretlen. Még csak azt sem lehet mondani, hogy rendre peche lett volna a sorsolásnál, ugyanis négy meccsét is 1.40 alatti favoritként veszítette el. 

Edmund önbizalma tehát valahol a béke feneke alatt, így pedig enyhe underdogként örömmel tartunk Ricardas Berankisszal, aki fedett pályán tudja a leginkább felvenni a versenyt a top 100-zal. 

A litván srác múlt héten Bázelben is jól ütött, majd pedig átruccanva Párizsba megoldotta a selejtezőt, pedig John Millman és Damir Dzumhur sem számított egyszerű ellenfélnek. 

Berankis mellett szól tehát az is, hogy két sikerrel megvívott mérkőzés már van mögötte a Bercy-ben, kvázi pontosan tudja, hogyan viselkedik a borítás. 

{"headTitle":"Kyle Edmund - Ricardas Berankis","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-29 11:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Berankis jut tovább","odds":"2.02","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
pinnacle

 

megosztom