Kézilabda BL

Horvátországban is tarolhat a Pick Szeged

megosztom

Juan Carlos Pastor együttese vasárnap délután az RK Zagreb vendégeként lép pályára.

A szegedi csapat ezúttal Zágrábba utazik. - Fotó: pickhandball.hu

Ha hétvége, akkor kézilabda Bajnokok Ligája! Nincs ez másként most sem, vasárnap az egyik férfi kézilabda kirakatcsapatunk lép pályára Horvátországban, avagy a Szeged a Zagreb vendége lesz.

A felek csatája már 23 évre nyúlik vissza, avagy komoly presztízzsel bír majd ez a találkozó. Ugyanakkor igen egyértelműnek tűnik a meccs, hiszen a hazaik meggyengültek a nyáron, és még nem állt össze a csapat, nagyon nem jönnek az eredmények számukra.

A SEHA Ligában már volt okuk győzelmet ünnepelni, azonban például a Veszprémtől simán, nyolc góllal kikaptak. A BL-ben viszont roppant gyengén muzsikálnak, négyből négy zakó a mérleg, legutóbb otthon 17-tel (!) kaptak ki a Barcelonától, de az aalborgi tízgólos vereségre sem lehetnek büszkék.

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

unibet

Ezzel szemben a szegedieknek nagyon jól megy, az NB I-ben százszázalékosak, szerdán például örömjátékkal verték a Balatonfüredet hazai pályán 19 (!) találattal. A BL-ben is összességében jól állnak Juan Carlos Pastor fiai, hiszen a Barcelonát meglepetésre lenyomták, a Flensburggal remiztek, a PSG-től kikaptak, míg az Aalborgot idegenben verték hét góllal.

Mindezeken túl a vendégek már csak és kizárólag Alen Blazevicre nem számíthatnak, szerdán pedig sikerült pihentetniük a Bogdan Radivojevics, Nik Henigman duót, vagyis pazar előjelekkel várják a találkozót. Arról nem is beszélve, hogy rengeteg szegedi szimpatizáns teszi tiszteletét a mérkőzésen, avagy a csapat nem szenved majd hiányt biztatásban.

Noha tavaly roppant szoros meccseket játszott egymással a két csapat - Magyarországon iksz lett, Horvátországban a Szeged nyert eggyel -, ezúttal meglepő volna, ha szoros lenne és nem tudna simán nyerni a magyar csapat. Szerintünk jelen pillanatban a Pick Szeged minden nehézség nélkül überelheti a bukmékerek által felállított 3,5-es hendikepet.

{"headTitle":"RK Zagreb - Pick Szeged","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-20 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Pick Szeged -3,5","odds":"1.78","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
megosztom