Bundesliga

A Bayern-verő otthonában állhatna élre a Schalke

  • gb1
megosztom

A fordulózáróban a Királykékek a Hoffenheim vendégeként, papíron háromesélyes meccsen lépnek pályára.

Harit idén az egyik legfontosabb eleme lett a csapatnak. fotó: Twitter

A német élvonal továbbra is futószalagon hozza a meglepetéseredményeket és emiatt az élboly hihetetlenül besűrűsödött. Jelenleg két pont választja el az éllovas Gladbach-ot a pénteken óriás pofonba szaladó Leverkusentől és a vasárnapi fordulózárón a jelenleg "csak” hatodik Schalke ismét megkapja az esélyt, hogy az első helyre ugorjon.

{"headTitle":"Hoffenheim-Schalke 04","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-20 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Hoffenheim","odds":"2.68","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.55","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Schalke 04","odds":"2.53","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

A szorzók alapján ugyan nagyon enyhe favoritok a vendégek, de ne felejtsük, hogy a Hoffenheim a szezon egyik legnagyobb szenzációját érte el a válogatott szünet előtt, mégpedig történelme során először három ponttal távozott a müncheni Allianz Arenából. A nemzetközi pauzát tehát könnyen lehet, hogy a hangulatilag toppon lévő sinsheimeik kívánták legkevésbé, főleg, hogy négy meccses nyeretlenségi szériát szakítottak meg az emlékezetes diadallal.

A Nagelsmann távozásával kisebb hullámvölgybe került együttest komoly sérüléshullám is sújtja, egészen elképesztő, de 11 játékos küzd különböző sérülésekkel és betegségekkel. Akire biztosan számíthat Schreuder mester, az müncheni-hős Adamyan – az örmény támadó öt éve még a harmadosztályban rúgta a bőrt, tehát mondhatni elég későn érő típus. A vendégeknél jobb a helyzet, csak Bentaleb nem számíthat játékpercekre.

[3081436] 2019-10-20 18:00:00 Hoffenheim - Schalke 04x

A Schalke remek szezont fut eddig, amit nagyban új mesterének, David Wagnernek és az általa megálmodott játékrendszerének köszönhet. Az öt bajnoki óta veretlen Királykékek a szünet előtt már majdnem az élre álltak, de akkor egy utolsó pillanatos kölni fejes végül megakadályozta őket ebben. A csapat főleg a védekezéseben lépett nagyot előre – jelenleg holtversenyben a második legkevesebb kapott találat áll a nevük mellett.

Ez azért is lényeges, mert a Hoffenheim meg pont, hogy a támadásokban rogyott meg a sikeredző, Nagelsmann Lipcsébe igazolása óta. Ezidáig kevesebb, mint egy gólt vágnak átlagban meccsenként, ezért is különösen meglepő a Bajorok elleni dupla. Mindenesetre az előzetesek alapján az adott oddsok szerintünk inkább a vendégsikerben hagytak értéket, amit bebiztosítva sem kapunk rossz szorzót.

{"headTitle":"Hoffenheim-Schalke 04","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-20 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Döntetlen vagy Schalke","odds":"1.49","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
[3081436] 2019-10-20 18:00:00 Hoffenheim - Schalke 04x;
megosztom