EURO 2020

Kézenfekvő tippbe fektetünk a török-albánon

  • Tomihmv
megosztom

Szoros lehet a Törökország-Albánia Eb-selejtező, ebből próbálnánk meg hasznot húzni.

A törökök 2-0-ra nyertek márciusban Albániában. - Fotó: Twitter

Hét Eb-selejtezőt rendeznek pénteken, amelyek közül jelen cikkünk a Törökország-Albániával foglalkozik. Talán nem ez lesz a legjobb és legszebb meccs a hét utolsó munkanapján, de van egy olyan tippünk rá, ami szépen hozhat a konyhára.

Ez a tipp pedig nem más, mint a kevesebb, mint 2,5 gól. Hogy miért lehet érdemes ebbe fektetni? Nos, a törökök igen masszívak hátul a selejtezőben, mindössze két gólt kaptak, azt is egy meccsen, Izlandtól idegenben. Ez a remek tendencia pedig folytatódhat, hiszen Senol Günes mester hátul mindenkire számíthat - Kaldirim ugyan nem lesz, de a Leicesterben rendre jól teljesítő Söyüncü könnyedén helyettesítheti őt.

Az előre játékkal sincs különösebb gondja a törököknek, de, ha kivesszük a Moldova elleni két 4-0-s eredményt, akkor mindössze hatot termeltek négy meccs alatt. Legutóbbi hazai meccsükön például mindössze 1-0-ra tudták legyőzni Andorrát, ami több, mint elgondolkodtató.

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

pinnacle

Ami az albánokat illeti, a vendégek hazai pályájukon eddig háromból hármat nyertek, idegenben viszont kétszer is buktak. Matematikailag van még esélyük kvalifikálni magukat a jövő évi kontinensviadalra, azonban ahhoz most nyerniük kellene. Ez viszont csak akkor jöhet össze számukra, ha a védekezésüket felkeményítik, mivel a komolyabb válogatottak az elmúlt selejtezős meccseken rendre betaláltak Albániának.

Ugyanakkor tény és való, hogy ha akarnak és küzdenek az albánok, akkor remekül védekeznek és bárkit meg tudnak szorítani, illetve szoros meccsre kényszeríteni. Ami ugyanakkor a támadójáték rovására megy, és kevés gólos meccseket szoktak ez esetekben játszani.

Ha pedig mindezekhez hozzátesszük azt, hogy márciusban, Albániában csak két gól született, amelyek közül az egyik csak egy jól eltalált lövés volt, akkor bizony jó esély van arra, hogy a visszavágón is üljön a kevesebb, mint 2,5 gólos tipp.

{"headTitle":"Törökország - Albánia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-11 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kevesebb, mint 2,5 gól","odds":"1.74","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[2942081] 2019-10-11 20:45:00 Törökország - Albániax;
megosztom