EURO 2020

Egyet biztos kapunk - a legvalószínűbb végeredmények a horvát-magyaron

megosztom

Csütörtökön Splitben lép pályára a magyar válogatott az Európa-bajnoki selejtezőben. Megnéztük a számok alapján milyen végeredmény születhet.

Baljós előjelekkel várhatja a magyar válogatott a horvátok elleni Eb-selejtezős mérkőzést, miután Marco Rossi szövetségi kapitánynak sérülés miatt több kulcsemberét is nélkülöznie kell. Ahogy arról beszámoltunk, a magyar csapat ezúttal nem számolhat Szoboszlai Dominik, Nagy Ádám, Pátkai Máté, Bese Barnabás játékára sem.

280443

A horvátok értelemszerűen komoly esélyesei a mérkőzésnek, Modricék győzelmének szorzója pedig folyamatosan csökken. Cikkünk írásakor átlagosan 1.35-ért lehet a hazaira fogadni, míg a mieink bravúrgyőzelme 9-szeres pénz körül fizet.

Hogy pontosan milyen mérkőzésre számíthatunk Splitben, azt nehéz megmondani, mindenesetre az oddsok adhatnak némi támpontot.

Ezúttal a pontos eredmények piacain néztünk szét, kíváncsiak voltunk az esélyek alapján melyek a legvalószínűbb végeredmény opciók.

A legkisebb szorzója jelenleg a 2-0-s hazai sikernek van, ezt a végeredményt kereken 6-szoros szorzón tehetjük az Unibetnél. Nem sokkal lemaradva következik az 1-0-s hazai, amelyre 6.25-ös oddson fogadhatunk, majd a 3-0, a 2-1 és az 1-1 jön a sorban.

Egy esetleges magyar győzelem telibe találása komoly kasszát ígér, hiszen a 0-1-es végeredmény 17-szeres, az 1-2-es kimenetel pedig 23-szoros szorzóval fogadható.

Szerinted mennyi lesz a horvát-magyar meccs végeredménye?

 

 

 

 

{"headTitle":"Horvátország - Magyarország ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-10 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Pontos eredmény 2-0 ","odds":"6","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Pontos eredmény 1-0 ","odds":"6.25","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Pontos eredmény 3-0","odds":"8","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Pontos eredmény 2-1","odds":"8.5","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Pontos eredmény 1-1","odds":"9","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"}]}
unibet

 

megosztom