La Liga

Eljött az idő Messi-gólokra fogadni?

  • ivan
megosztom

2002 óta nem tudott bajnoki meccset nyerni a Sevilla a Nou Campban. A Barca kezd magára találni.

A forduló rangadóját rendezik vasárnap este Spanyolországban, a Barcelona otthonába a Sevilla látogat. Bár a szezont az andalúzok gárda kezdte jobban, mostanra a katalánok beérték őket a tabellán és jobb gólkülönbségüknek köszönhetően meg is előzik őket a tabellán.

A két csapat elég sűrűn találkozott az elmúlt időszakban, 2018 márciusa óta 7-szer adtak egymásnak randevút, ezen meccseken pedig öt Barcelona-győzelem, egy döntetlen és egy Sevilla-siker született.

[3093334] 2019-10-06 21:00:00 Barcelona - Sevillax;5

A hiányzók terén a Barcelona áll rosszabbul, hiszen Ernesto Valverde mesternek Jordi Alba, Samuel Umtiti, Júnior Firpo és az eltiltott Clément Lenglet játékát is nélkülöznie kell. Utóbbi kiesésével a fiatal Todibo kerülhet be a védelem közepére Piquet mellé, a 19 éves francia védő összesen 4 percet játszott az idei szezonban a felnőttek között.

 

Mire érdemes fogadni?

Ez azért tartottuk fontosnak kiemelni, mert a Barca védelme nem volt túl acélos mostanában. A katalánok a hét bajnoki fordulóból hat alkalommal kaptak legalább egy gólt, így pedig, hogy Alba hiánya mellett most már Lenglet is kidőlt a sorból, a védelem további hibákat követhet el.

Ez a Sevilla ellen elég valószínű, hiszen kiválóan támadó és igen gyors csapatról beszélünk. A Sevilla utolsó négy barcelonai kirándulása során be is vette a hazai kaput, más kérdés, hogy kettőnél kevesebb gólt egyszer sem kapott.

A Barcában összeállhat a Griezmann - Suárez - Messi trió, a középpályára pedig Arthur kerülhet be De Jong és Busquets páros mellé.

Ha már szóba jött Messi, furcsa leírni, de a Bolhának még nincs gólja idén a Barcában. Ez lesz a második meccse zsinórban ahol kezdhet - a sérülések miatt idén ilyen még nem fordult elő - szóval előbb-utóbb elkaphatja a fonalat, a Sevilla pedig az egyik kedvenc ellenfelei közé tartozik, szóval talán már vasárnap átesik a tűzkeresztségen.

{"headTitle":"Barcelona - Sevilla ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-06 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét félidőben lesz gól ","odds":"1.53","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt és 2,5 gól felett","odds":"1.88","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Lionel Messi gólt szerez ","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","bookmaker":"449"}]}
[3093334] 2019-10-06 21:00:00 Barcelona - Sevillax;
megosztom