Európa Liga

Azért ennyire nem gyenge a MU! Vagy igen?

  • ivan
megosztom

Nagyon durván megemelkedett a MU győzelmének szorzója az AZ Alkmaar ellen. Véletlenek persze nincsenek.

Folyamatos össztűz alatt áll a Manchester United és menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer a szezon során mutatott harmatos produkció miatt, sokan már a norvég tréner távozását szeretnék látni az Old Traffordról. A "Babaarcú gyilkostól" azt várták a szurkolók, hogy ismét visszavezesse a BL-be a csapatot, de a Vörös Ördögök csak a 10. helyen állnak a bajnokságban és bár még nagyon sok van hátra a szezonból, egyelőre úgy fest, van négy jobb csapat náluk a Premier League-ben.

Az Európa Liga jelenthetne egy megoldást a BL-indulásra, de az Asztana ellen elég nyögvenyelős meccset játszott a csapat, ráadásul Solskjaer a jelek szerint azokra számít a sorozatban, akik a bajnokságban kevesebb lehetőséget kapnak.

Tudtad?
  • A MU csak 3 alkalommal szerzett egynél több találatot a legutolsó 21 tétmeccsén
  • A MU 9 meccse nyeretlen idegenben, az Alkmaar hét meccse veretlen odahaza

A rotálás részben kényszerpálya is, hiszen a MU keretében Bailly, Pogba, Jones, Shaw és Martial is maródi, Dalot és Angel Gomes szintén nem 100 százalékos. Sajtóhírek szerint az Arsenal elleni kezdőhöz képest Greenwood, Juan Mata, Fred, Sergio Romero és Nemanja Matics is bekerülhet a kezdőcsapatba.

Mire érdemes fogadni?

A két csapat ellentétes formája miatt a fogadók alaposan átszabták a fogadóirodák szorzóit. A hollandok győzelme ötös szorzó felett nyitott két héttel ezelőtt, ám ez mostanra beesett a hármas érték alá, míg a másik oldalon 1.70 körüli átlagszorzóról 2.50-ig emelkedett.

Az tény, hogy nincs topformában a MU, de az Alkmaar ilyen szintű ellenfél ellen még nem lépett pályára a szezonban, így azért némileg talán már túlzó a fogadók viselkedése. Az ekkora szintű bizalom egy gyengébb csapat irányába nem mindig kifizetődő, hiszen az angoloknak a hangulat megnyugtatásáért nyerni kéne, ráadásul akik most szóhoz jutnak, biztosan motiváltak lesznek, hiszen ez egy jó lehetőség, hogy kivívják helyüket a kezdőben.

Egy szó, mint száz, hiába nagyon gyenge a MU támadójátéka a norvég menedzser irányítása alatt, az Alkmaar védelme nem egy feltörhetetlen erőd, így azért megkockáztatom, hogy elkerüli a vereséget a csapat, amit +0-s hendikeppel le is védek. A táblázatban szereplő opció 1.25-1.30-as szorzót ért pár napja, ezúttal szembemegyünk a tömeggel is inkább a bukiknak hiszünk.

{"headTitle":"AZ Alkmaar - Manchester United ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-03 18:55","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Manchester United +0 (ázsiai hendikep) ","odds":"1.78","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","bookmaker":"449"}]}
[3171196] 2019-10-03 18:55:00 AZ Alkmaar - Manchester Unitedx;
megosztom