Tenisz

Nem látunk rá sok esélyt, hogy Isner bukja a szerváját - ezzel a tippel használjuk ki!

  • Cesc18
megosztom

Csütörtökön pont kerül a nyolcaddöntős küzdelmek végére Pekingben, a kiszemelt mérkőzésünkön pedig John Isner és Daniel Evans feszül egymásnak.

Isner szervája kiválóan működik Pekingben. - Fotó: ATP

Az év elején Delray Beachen az elődöntőben randevúztak, amit kissé váratlanul Evans nyert meg. A bukikat azonban ez nem különösebben hatja meg, ugyanis ahogyan az amerikai versenyen, úgy most Ázsiában is Isnert hozták ki favoritnak, igaz, ezúttal 1.40 helyett 1.60-as oddsot kapott. 

Az amerikai a Laver Cup után Chengdu felé vette az irányt, ahol Egor Gerasimov ellen egy brutális szervacsatában maradt alul. Ketten együtt a három szett alatt 59 (!) ászt ütöttek, amiből Isner 35-öt vállalt. Úgy tűnik, hogy Big Johnnak sikerült a jó adogatóformáját Pekingbe is átmenteni, ugyanis az első körben Gael Monfilsnak nem sok esélye volt ellene a brékre. 

Isner minden szettben 70% felett behozta az első szerváit, így pedig a francia 2 óra játék alatt mindössze egy bréklabdát tudott kiharcolni. 

Evansnek sem lesz egyszerű dolga a gyors pekingi borításon lekezelni ezeket a szervákat. 

A brit egyébként sem mutat túl meggyőző formát Ázsiában. Chengduban Yan Bai ellen kellett vért izzadnia a továbbjutásért, míg néhány napja Li Zhe nehezítette meg a dolgát. Noha utóbbit 6-3, 6-4-re verte, de például az első szettben 1-3-ról kellett kapaszkodnia és nem túl biztató a folytatásra nézve, hogy a kínai öt fogadójátékában is eljutott bréklabdáig. 

Mire fogadjunk?

Érdemes lehet meglovagolni, hogy Isnernek jól sülnek a szervái és jól mozog a pekingi pályákon. Evans részéről nem sok esélyt látunk a brékre, így 1.66-ért nem rossz, hogy Isner lesz az, aki elsőként elveszi a másik adogatását. Monfils ellen sem fogadott rosszul, az első és harmadik szettben is brékelni tudta a franciát. A brit pedig Chengduban Grigor Dimitrov ellen kétszer is a szett hajrájában remegett meg, így 7-5, 7-5-re kapott ki. 

{"headTitle":"John Isner - Daniel Evans","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-03 05:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"John Isner veszi el az adogatást először","odds":"1.66","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365
megosztom