Tenisz

12-szer már megcsinálta a szezonban, 9-es oddsért megcsinálja 13-adszor is?

  • Cesc18
megosztom

Borna Coric alig nyert meccset idén könnyedén, benne van a pakliban, hogy Di Wu ellen is megszenved.

Csütörtökön azok az erőnyerők is bemutatkoznak Kínában, akik vasárnap még Európában űzték az ipart. Közülük Borna Coricra vagyunk a leginkább kíváncsiak, aki a szabadkártyás Di Wu-val néz majd farkasszemet. 

{"headTitle":"Di Wu - Borna Coric","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-26 10:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Wu jut tovább","odds":"4.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"437"},{"eventTitle":"Coric jut tovább","odds":"1.18","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"437"}]}

Coric a múlt héten Szentpéterváron döntőzött és nagyon kellett volna már neki egy tornagyőzelem, hiszen az idei szezonja finoman szólva sem erős és trófeát bő egy éve emelhetett legutóbb a magasba. Borzasztó nyögvenyelősen vette csak az akadályokat az orosz versenyen, így nem volt meglepetés, hogy a fináléban semmi esélye nem volt a topformában ütő Daniil Medvedev ellen. 

Coric döntőből érkezett Zhuhaiba. - Fotó: ATP

A horvát egész szezonjára jellemző a szenvedés, sérüléssel is bajlódott, de amikor egészséges, akkor sem tud elég stabil és kiegyensúlyozott játékot a pályára tenni. 

Egészen hihetetlen, de 2019-ben a két nyert szettre menő meccsein 34-ből 31-szer (!) veszített legalább egy szettet. Ez röviden azt jelenti, hogy mindössze három 2-0-s sikere volt az egész szezonban.  

Wu ellen sem vennénk mérget arra, hogy Coric szettveszteség nélkül lehozza. Noha a horvát nem 300-on kívüli játékosok ellen nem tudott 2-0-ra nyerni, de ne felejtsük el, hogy csak néhány napja volt az átállásra, ami egy Európából Ázsiába történő utazás esetén elég kevés. 


Mire fogadjunk?

Óriási potenciált nem látunk Wu-ban, de azért hazai pályán, egy győzelemmel a háta mögött, nyomás nélkül képes lehet megszorongatni a várhatóan nem túl éles horvátot. Különösen az első szettben lehet jó esélye, ott a leginkább fogható Coric. 

Ezen a meccsen megérheti bátornak lenni és némi pénzmagot áldozni arra, hogy Coric elveszíti az első szettet, de a mérkőzést megnyeri. Erre a bet365 elég vaskos, 9.00-es oddsot kínál. 

Coricnak egyébként 12 (!) olyan győzelme volt a szezonban, amikor az első szettet elveszítette. Fordításban tehát elég jó és bízzunk benne, hogy Wu is a szebbik arcát mutatja majd és képes lesz elcsenni az első szettet. 

Ha biztonsági tippben gondolkozunk, akkor az over 19.5 felé érdemes kacsingatni, amire a Pinnacle 1.77-es oddsot ad. 

{"headTitle":"Di Wu - Borna Coric","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-26 10:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Wu nyeri az 1. szettet és elveszíti a mérkőzést","odds":"9.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365

 

megosztom