Tenisz

Nadal lesz minden idők legeredményesebb teniszezője!

  • Cesc18
megosztom

Legalábbis a bukik szerint, hiszen jelenleg a spanyol legtöbb Grand Slam-címére fogadhatunk a legalacsonyabb szorzón.

Nadal 19. Grand Slam-címét nyerte a US Openen. - Fotó: ATP

Zsinórban ez a harmadik olyan szezon, amikor a nagy hármason kívül más nem tudott Grand Slam versenyt nyerni. Az előző két évhez képest azonban változás, hogy ezúttal Roger Federernek nem jutott trófea, ezzel pedig Rafael Nadal és Novak Djokovics is közelebb lopózott a svájcihoz. 

Olyannyira, hogy a spanyol klasszist a US Open behúzása után immáron már csak egy győzelem választja el Federertől. 

Noha mindhárom zseni általában úgy nyilatkozik, hogy őket nem érdekli, ki lesz majd a valaha volt legeredményesebb teniszező, azért titkon mindegyiküket motiválja, hogy a legtöbb Grand Slam trófea megnyerése az ő nevükhöz fűződjön. 

A bet365-nél úgy vélekednek, hogy Nadal lehet a befutó, de még a négyre lévő Djokovicsot is Federer elé teszik. 

{"headTitle":"Legtöbb Grand Slam győzelem","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-25 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Rafael Nadal","odds":"2.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Novak Djokovic","odds":"2.62","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Roger Federer","odds":"3.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Innen erősen Nadalnak áll a zászló, akinek a Roland Garros fix pontja, de idén láthattuk, hogy mind a négy Grand Slamen nagyon erős formát mutatott. Természetesen nála és Djokovicsnál is a legnagyobb kérdés, hogy meddig tudják kitolni a karrierjüket, hiszen folyamatosan sérülésekkel bajlódnak. 

Szerinted Federer marad az örökranglista első helyén vagy letaszítják a trónról?
megosztom