Premier League

Okos tippel nyernénk a péntek esti PL-derbin

  • Tomihmv
megosztom

Két rivális csatározásával veszi kezdetét az angol bajnokság hatodik fordulója, avagy terítéken a New Forest derbi!

Az elmúlt hetekben szárnyal a Southampton. - Fotó: twitter.com/SouthamptonFC

A Premier League hatodik fordulója már péntek este elstartol, a nyitómérkőzés pedig a déli rangadó, vagyis a Southampton-Bournemouth ütközet lesz.

A hazaiak két vereséggel indították szezonjukat, hiszen a Burnleytől és a Liverpooltól is kikaptak, ám ezt követően fordult a kocka. A Brightont és a Sheffield Unitedet legyőzték, a Manchester Uniteddel remiztek, míg a Ligakupában a Fulham ellen jutottak tovább.

Az eredményeket nagy mértékben annak köszönhetik a Szentek, hogy összeállt a védekezésük, az elmúlt négy tétmeccsükön ugyanis mindössze egy gólt kaptak. A támadójátékuk ugyan nem csillog annyira, mint a védekezésük, de amíg hátul minden rendben van, addig egy lőtt góllal is lehet meccset nyerni. További jó hír, hogy pénteken Danso visszatér eltiltásából, így egyedül maximum a sérüléssel bajlódó Redmond maradhat ki, vagyis Hasenhüttl csapata remek előjelekkel várja a derbit.

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

pinnacle

Ami a vendégeket illeti, a Bournemouth felemásan, kiszámíthatatlanul teljesít, mindezt jól példázza, hogy az újonc Sheffield Uniteddel nem bírt hazai pályán, de az Aston Villát legyőzte idegenben. A Manchester Citytől kikapott, a negyedosztályú Forrest Green ellen csak büntetőkkel jutott tovább a Ligakupában otthoni környezetében, a Leicesternél alulmaradt, majd vasárnap nagyon simán legyőzte az Evertont.

Az kiszámíthatatlanság nagyban annak köszönhető, hogy a bordó-feketéket egy igen komoly sérüléshullám sújtja. Howe mester a szezon kezdetétől rengeteg játékosára nem számíthat, a liverpooliak ellen speciel tízen maradtak ki, most pénteken pedig nyolcan - Gosling, Brooks, Daniels, Smith, Kelly, Francis, Stanilas, Groeneveld - figyelhetik lelátóról a társaikat.

Az viszont megállapítható a vendégekről is, hogy ha kevés gólon tudták tartani ellenfelüket, akkor jönnek a jó eredmények. Így pedig aligha várhatunk gólzárport a derbin, főleg, hogy a tét mellett igen komoly presztízzsel is bír a New Forest derbi.

A bukik viszont sok gólra számítanak, így egy igen magas határon fogadhatunk underra (nulla, egy vagy két gól esetén nyerő a tippünk, háromnál a tétünk visszajár, míg négytől vesztes), pláne úgy, hogy mióta mind a két fél a PL-ben szerepel, ez a tipp ötször zöldült a lejátszott nyolc találkozójuk közül (egyszer a tét visszajárt, és kétszer veszített).

{"headTitle":"Southampton - Bournemouth","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-20 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kevesebb, mint 3 gól","odds":"1.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3055796] 2019-09-20 21:00:00 Southampton - AFC Bournemouthx;
megosztom