Bajnokok Ligája

Olyan csapatokba fektetünk, akiknek pirítania kell - tippek a BL-re

  • Tomihmv
megosztom

Két mérkőzésre tippeltünk a Bajnokok Ligája első fordulójának szerdai játéknapján.

A Citynek egy igen kínos vereséget kell feledtetnie hétközben. - Fotó: twitter.com/ManCity

A Sahtar Donyeck-Manchester City és a Leverkusen-Lokomotív Moszkva mérkőzésekből gyúrtunk össze egy két meccsből álló kombit a Bajnokok Ligája szerdai játéknapjára.

Kezdjük az előbbivel. A Sahtar Donyeck ugyan júliusban elbukta az Ukrán Szuperkupát a Dinamo Kijevvel szemben, ám ezt követően hétből hétszer (!) nyert a bajnokságban. Ennek köszönhetően, illetve a kijevi klub bukdácsolásának, már most 13 pont fórja van (!) a nagy riválissal szemben, így minden idegszálával a Bajnokok Ligájára fókuszálhat.

Az első meccsen a Manchester Cityt fogadja, amely gárda ellen még úgy sincs sok esélye, hogy az angolok idén eddig erősen felemásan teljesítenek. Guardiola alakulata ugyanis a Liverpool ellen behúzta a Szuperkupát, a bajnokságban pedig lenyomta a West Ham, Bournemouth, Brighton triót, de a Tottenhammel csak 2-2-re végzett otthon, míg hétvégén óriási meglepetésre 3-2-re kikapott a Norwich otthonában.

A Sahtarnak lehetne tehát keresnivalója, de ez a donyecki csapat már nem az, mint pár éve volt. A kelet-ukrajnai háborút még mindig nyögi a klub és az ország bajnoksága, mindkettő erőteljes gyengülésnek indult, amit jól példáz, hogy a nyáron már alig volt játékos mozgás a Sahtarnál, és perpillanat a City játékoskerete közel 10-szer (!) értékesebb.

A vendégeket ráadásul felpaprikázta a Norwich elleni zakó, ami vélhetően igen csak felpörgeti őket a hétközi BL-meccsre. Ennek pedig győzelem lehet a vége, még ha nem is olyan, sima, mint a tavaly októberi, amikor 3-0-ra nyert a City a Sahtar vendégeként.
 

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

bet365

A kombink másik meccse a Leverkusen-Lokomotív Moszkva ütközet. Ha volt csapat, amelynek nem jött jól a kéthetes szünet, az egyértelműen a Leverkusen volt. Peter Bosz csapata ugyanis remekelt a hétvégéig, ám a visszatérést követően egy irgalmatlan nagy pofonba futott bele, hiszen a Dortmund otthonában kapott ki 4-0-ra.

A Lokomotív szezonja eddig nem rossz, az Orosz Szuperkupát behúzta, kilenc kört követően pedig mindössze hárompontos lemaradással üldözi az éllovasokat a bajnokságban, igaz, a rangadókon nem brillírozott eddig a vendégcsapat.

A felek közt ugyanakkor jelentős minőségbeli különbség van a Leverkusen javára, amely hazai pályán játszhat, bizonyítania kell szurkolóinak, hogy a hétvégi zakó csak egyszeri kisiklás volt, ráadásul a németek mindig alaposan felpörögnek a BL-re. Ennek pedig, ha nem is kiütéses, de szerintünk hazai siker lesz a vége.

{"headTitle":"Bajnokok Ligája kombi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-18 21:00","footerTitle":"Eredő odds: 1.81","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","events":[{"eventTitle":"Sahtar Donyeck - Manchester City // Manchester City","odds":"1.30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Leverkusen - Lokomotív Moszkva // Leverkusen","odds":"1.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
megosztom