Bajnokok Ligája

Nem ijedünk meg a felkúszott Inter szorzótól

megosztom

Nagyon felszökött az Inter szorzója a Slavia Praha ellen, pedig Conte irányításával eddig meggyőzőek a milánóiak.

Tegnap látott napvilágot a hír, miszerint elképzelhető, hogy Romelu Lukaku sérülés miatt kénytelen lesz kihagyni az Inter kedd esti Bajnokok Ligája-mérkőzését, erre reagálva pedig a piac rögtön elkezdte átszabni a fogadóirodák számait.

Az eredetileg 1.25 környékéről induló hazai kimenetel a cikk megírásának pillanatában 1.53-as átlagszorzón volt fogadható.

Az kétségtelen, hogy a robosztus belga támadó parádés formában kezdte meg az idényt, de talán túlzás lenne azt állítani, hogy az Inter ennyire egyemberes csapat lenne.

Kattints a játékért!

Ezt emelte ki egyébként Antonio Conte is a hétfői sajtótájékoztatón - azt is hozzátette, hogy van azért esély Lukaku játékára -, a csapatot nyáron átvevő szakember szerint Biraghi jó formában van, így ha a belga nem tudja vállalni a játékot, akkor sem lesz probléma a csapatjátékkal. Conte egyébként nagyon dicsérte a Slavia Prahát, külön kiemelte a csehek eredményes támadójátékát és a csapat fizikális mivoltát.

[3170181] 2019-09-17 18:55:00 Inter - Slavia Praguex

Igaz ami igaz, a Slavia egyelőre még veretlen a szezonban, a Bajnokok Ligája főtáblájára pedig a román bajnok CFR ellenében kettős győzelemmel jutott fel. A cseh bajnok piaci értékét 36 millió euróra lövi be a Transfermarkt, legértékesebb játékosa a 24 éves cseh középpályás Tomas Soucek.

Akármennyire is tiszteletreméltó a prágai csapatnál zajló munka, az Inter még ebben a formálódó szakaszában is esélyes a győzelemre.

Mire érdemes fogadni?

Milánóban egyelőre az történik, amit Antonio Conte érkezésétől vártak. A szakvezető gyorsan rendet vágott a csapatnál, az új igazolások egyelőre nagyon beválnak, az eredmények pedig szépen érkeznek. Bár rangadója még nem volt az Internek, a bajnokságban bemutatott 3/3-as rajt jó kis önbizalomnövelő lehet, a szurkolók pedig nyomban a csapat mögé is álltak.

Éppen ezért mintha picit túlzó lenne az Inter győzelmére 1.50 feletti szorzót kínálni. A hazai pálya előnye, a jó szezonrajt és a keretek közötti minőségi különbségnek ki kell ütköznie ezen a találkozón, amelyet nagyon-nagyon várnak már a San Siróban. Ezen a meccsen nem variálnánk túl a tippeket.

{"headTitle":"Inter - Slavia Praha ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-17 18:55","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Inter nyer","odds":"1.53","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Inter -1 (ázsia hendikep)","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"}]}
[3170181] 2019-09-17 18:55:00 Inter - Slavia Praguex;
megosztom