Bajnokok Ligája

Íme a szorzók Szoboszlai első BL-góljára

megosztom

Óriási a várakozás a fiatal magyar játékos miatt, a Salzburg kedden este a belga Genket fogadja.

Szoboszlai Dominik négy és félszeres pénzt is hozhatna a konyhára

Kedden három magyar válogatott is pályára lép a Bajnokok Ligája csoportkörének 1. fordulójában, a Lipcse Gulácsi Péterrel és Willi Orbannal a soraiban a Benfica ellen játszik idegenben, míg az osztrák bajnok Salzburg odahaza fogadja a Genk csapatát.

Az oddsok alapján a salzburgi csapat elég komoly favoritja a mérkőzésnek, az előzetes hírek szerint pedig arra is komoly esély van, hogy Szoboszlai Dominik kezdőkét lépjen pályára. A 18 éves középpályás a szlovákok elleni válogatott meccset követően a hétvégi bajnokin végig játszotta a 7-2-re megnyert találkozót. 

Szoboszlai a meccs és a csoport kapcsán elmondta, hogy bár a Liverpool és a Napoli mellett nem lesz könnyű dolguk, szeretnének továbbjutni az egyenes kieséses szakaszba. És hogy mit vár saját magától?

Magamtól azt várom, hogy játsszak jól, hívjam fel magamra még jobban a figyelmet, és jöjjenek a gólok, gólpasszok”

Ennek apropóján megnéztük, hogyan adják a bukmékerek Szoboszlai gólját a Genk ellenében. Az gyorsan leszögezhetjük, hogy jelentős különbség van a termek ajánlatai között, az viszont jó hír lehet, hogy Dominik nem az utolsók között szerepel a gólszerzős piacokon, hanem a 4-5-6. számú játékos az oddsok rangsorában.

Amíg a bet365 és az Unibet 3.20-ért mér egy Szoboszlai-gólt, addig legújabb partnerünk, a Luckybet 4.40-ért kínálja ugyanezt.

 

Szerinted mekkora oddson kéne adni Szoboszlai gólját?

 

 

 

 

{"headTitle":"Salzburg - Genk ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-17 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szoboszlai gólt szerez ","odds":"4.4","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/luckybet/go","bookmaker":"luckybet"},{"eventTitle":"Szoboszlai gólt szerez ","odds":"3.9","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Szoboszlai gólt szerez ","odds":"3.2","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}
[3170170] 2019-09-17 21:00:00 Salzburg - Genkx;
megosztom